More

    ‘Hvad vi gør i skyggernes anmeldelser: Ingen kan ikke lide sæson 3

    Sæson to af FX’s « Hvad vi gør i skyggerne » Aired i foråret 2020 og udjævnet showet op til et nyt niveau af anerkendelse og industriens påskønnelse. Det tjente en overraskende, men bredt fejret, Emmy nominering til bedste comedy serie. Mere end et år senere er det tilbage til sæson tre (premiere dato: 2. september), så har mockumentary serien om vampyrer på Staten Island stadig sin bid? Gør det nogensinde! Anmeldelserne har været universelt glødende. På metakritic har det en score på 98 baseret på ni anmeldelser talt hidtil; Det siger næsten ikke, at alle disse anmeldelser er positive, med syv af dem rating showet en perfekt 100s. Rotten tomater satser i øjeblikket sæsonen 100% frisk, men kun fem kritikere ‘anmeldelser er blevet aggregeret der som af denne skrivning. Kritikere spekulerede på, hvordan historien ville udvikle sig efter begivenhederne i sæsonen to, der sluttede med vampyr velkendt guillermo ( Harvey Guillen ) afsløret som en vampyr slayer, efter at han redder Nadia ( Natasia Demetriou ), Laszlo ( Matt Berry ), NANDOR ( Kayvan Novak ), og Colin ( Mark Proksch ) fra Vampiric Council ved at lægge affald til vamps, der holdt dem gidsler. Men mens showet har en « ny dybde af tristhed », ofrer det ikke godt humor for vampirisk ennui.  » Det er « så sjovt som nogensinde » takket være at skrive, det er « nogle af de skarpeste på tv » og dets « enorme ensemble. » Ikke kun er « skygger » stadig godt, det er « måske endnu bedre end nogensinde. » Det bliver nødt til at vente til sommeren 2022 for Emmy nomineringer, hvor den kunne udvide fra de to, den modtog i sæsonen en og de otte, den hentede i sæson to. Men i løbet af vintersæsonen kunne det fortsætte med at udvide sine tildeler fodspor efter at have brudt gennem tidligere i år med American Cinema Reditors, Art Directors Guild, Costume Designers Guild, Producers Guild og Writers Guild. Er du så begejstret for den nye sæson som kritikere er? Tjek et par af de nedenfor nedenfor, og deltage i diskussionen om dette og mere med dine med-tv-fans i vores fora. Andrew Crump (spillelisten): « ‘Hvad vi gør i skyggerne’ ofre ikke godt humor for vampirisk ennui, tak godhed, ikke det er værd at bekymre sig om; Uden vittigheder ville showet simpelthen ikke have en grund til at eksistere, og i sæson tre brænder vittighederne sig i fusillades af banter og slapstick … hilarious, in-karakter og så rent integreret, at gag ikke klang mod Serie ‘ny dybde af tristhed: Det er sådan, hvad vi gør i skyggerne’ får os til at grine.  » Brian TallererT.com): « Efter længe væk fra Bloodsuckers of Staten Island er det trøstende at rapportere, at programmet er så sjovt som nogensinde … skrivningen på ‘Hvad vi gør i skyggerne ‘forbliver noget af de skarpeste på tv, balancering af fysisk humor med hysterisk plot vendinger. Vittighederne er aldrig lette eller forudsigelige, og humor fremstår fra en finjusteret balance mellem uforudsigelige fortællinger, og hvor meget vi kender disse tegn efter 20 episoder.  » Ross Bonaime (Collider): « Det er en af ​​de bedste shows på fjernsyn … ‘Hvad vi gør i skyggerne’ har været en af ​​de sjoveste shows på tv, da det debuterede, mens sæson to eskalerede vores påskønnelse for hver enkelt karakter alene. Sæson tre fortsætter med at være sjovt og fremme karakterudvikling, men gør alt dette, mens du forener denne gruppe endnu strammere som et enormt ensemble.  » Allison Keene (Indsæt): « Det er klart, at » det, vi gør i skyggerne, har stor tillid til disse nye episoder (showet blev også for nylig fornyet for sæson fire), og at det er opererer på egne vilkår. Det gør sit bedste arbejde på den måde, især da det balancerer den særlige mærkværdighed af vampyrverdenen med hverdagens daglige normalitet … ‘Hvad vi gør i skyggerne’ er stadig meget, meget godt – måske endnu bedre end nogensinde.  » Gør dine forudsigelser på Gold Derby nu. Download vores gratis og nemme app til Apple / iPhone-enheder eller Android (Google Play) for at konkurrere mod legioner af andre fans plus vores eksperter og redaktører for bedste forudsigelsesnøjagtighedsresultater. Se vores seneste forudsigelsesmester. Kan du top vores værdsatte leaderboards næste? Husk altid at holde dine forudsigelser opdateret, fordi de påvirker vores seneste racetrack odds, som skræmmer Hollywood-chefer og stjerner. Gå ikke glip af det sjove. Tal op og del dine høflige meninger i vores berømte fora, hvor 5.000 showbiz ledere lurer hver dag for at spore de nyeste priser buzz. Alle ønsker at vide: Hvad synes du? Hvem forudsiger du og hvorfor?

    Latest Posts