More

    2017 Grammy Nomineringer Forudsigelser: Adele, Beyonce & Drake vil tjene 3 nomineringer hver på generalområdet

    På Grammy-nomineringer, som vil blive annonceret tirsdag den 6. december, forudsiger vi ikke, at enhver kunstner vil blive nomineret på tværs af alle fire generelle feltkategorier: Årets ALBUM, Årets regnskabsarrangement, årets sang og den bedste nye kunstner . Det har kun skete 10 gange i Grammy historie, senest i 2014, når Sam Smith fejede feltet. I år forudsiger vi ikke nogen nybegynder at have det niveau af indflydelse, men vi tror, ​​at tre tidligere Grammy Champs vil blive nomineret i de øvrige tre løb: Adele , Beyonce og Drake . Det er ifølge vores officielle racetrack odds, som bestemmes af forudsigelserne af Gold Derby-redaktører, der dækker udmærkelser året rundt, de top 24 brugere, der fik de øverste scoringer, der forudsiger sidste års Grammy-nomineringer, den All-Star Top 24, der fik den højeste Scores, når du kombinerer de sidste to års Grammy Noms, og hundredvis af samlede brugere, der udgør de største (og ofte savviste) blokke af prædiktorer. Ikke alene vil ADELE blive nomineret til album, rekord og sang af året, hun vil også vinde alle tre, hvis vores forudsigelser holder sandt. Det ville være hendes andet feje af det generelle felt efter hendes album (« 21 ») og rekord og sang (« rullende i de dybe ») sejre i 2011. Adele er en 10-timers vinder til dato; Hun har faktisk ikke mistet en enkelt Grammy-konkurrence siden 2009. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Beyonce har vundet 20 Grammys i sin karriere, men kun en af ​​disse sejre var på det generelle felt: årets sang for « single damer (sæt en ring på den) » i 2009. I år tjener hun hendes tredje nominering til Årets album for « limonade », hendes femte for regnskabsåret for « formation » og hendes tredje for årets sang for « formation ». Og hun er Asages nærmeste trussel i alle tre kategorier. Drake har kun et Grammy til dato ud af 27 nomineringer. Han blev tidligere nomineret på det generelle felt for den bedste nye kunstner (2010) og tre gange for årets album, men kun som en fremhævet kunstner – på Rihanna s « højt » (2011), Kendrick Lamar s « Good Kid, Maad City » (2013) og Beyonces selvbetegnede album (2014). I år væddes vi på ham for at få sit første album af året bud som en vigtigste kunstner for hans bestselling album « Views. » Og han og Rihanna forventes at tjene rekord og sang af året nommer til deres diagram-topping samarbejde, « arbejde ». Fotogalleri: Største Grammy vindere af hele tiden Find ud af, hvem der ellers væddemål på nedenfor. De forudsagte vindere er angivet i guld. Og der er stadig tid til at lave eller redigere dine egne forudsigelser, før nomineringerne annonceres den 6. december. ADELE Årets album – « 25 » Årets oversigt – « Hej » Årets sang – « Hej » beyonce Årets album – « Lemonade » Årets oversigt – « Formation » Årets sang – « Formation » Drake Årets album – « Views » Årets oversigt – « arbejde » (med Rihanna) Årets sang – « arbejde » (med Rihanna) Fotogalleri: Hvem har brug for et Grammy for at nå Egot? Justin Bieber Årets oversigt – « Undskyld » Årets sang – « Undskyld » rihanna Årets oversigt – « Arbejde » (med Drake) Årets sang – « Arbejde » (med Drake) sia Årets oversigt – « Billige spændinger » (med Sean Paul) Årets sang – « Billige spændinger » cam Bedste nye kunstner. Alessia Cara Bedste nye kunstner. Fotogalleri: Største stjerner, der ikke vinde Grammy for den bedste nye kunstner The chainsmokers Bedste nye kunstner. chance for rapperen Bedste nye kunstner. Ariana Grande Årets album – « Farlig kvinde » Maren Morris Bedste nye kunstner. radiohead Årets album – « En månens formet pool » Lav dine Grammy forudsigelser nu; ændre dem til 6. december Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før nomineringer annonceres den 6. december. 6. Klik bare på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts