More

    American Music Awards 2016: Har Zayn virkelig fortjener at vinde ny kunstner af året?

    En af de mest konkurrencedygtige kategorier af 2016 American Music Awards var ny kunstner af året, og i år besluttede musikfans på tidligere en retning medlemskabet-solo-kunstner zayn . HeartThrobs sejr kan være kommet som en smule overraskelse for nogle af vores læsere. Fellow HeartThrob Shawn Mendes LED vores racetrack odds som favorit for at vinde denne pris. Zayn sad i tredje i vores forudsigelsescenter bag mendes og DNCE , men forud for kædesmokere og Alessia Cara . Men fortjente Zayn vinderen? Hvis du ser på diagramforestillingen af ​​de fem nominerede i løbet af det sidste år, burde vi have set dette komme. Han var den eneste nominerede at have både et nummer-et-album, « Mine sind » og nummer-en enkelt, « Pillowtalk. » Men hvad tror dig tænk? Var Zayn den retmæssige vinder af årets nye kunstner af året? Kig på de nominerede ‘øverste diagram forestillinger i løbet af det sidste år og stemme i vores afstemning nedenfor. Alessia Cara. Album: « Know-it-all » / peaked på # 9 på Billboard 200 Top single: « HER » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified 3x Platinum skål de amerikanske musikpriser med Hollywood insidere i vores berygtede fora The Chainsmokers. Album: « Bouquet » / toppet på # 31 på billboard 200 Top single: « tættere » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified 3x Platinum DNCE. Album: « Swaay » (EP) / Peaked AT # 39 på Billboard 200 Top Single: « Kage ved havet » / # 9 på Billboard Hot 100 / Certified 2x Platinum Shawn Mendes. Album: « Håndskrevet » / toppet på # 1 på billboard 200 « Belyser » / peaked på # 1 på billboard 200 Top single: « Behandle dig bedre » / # 7 på Billboard Hot 100 / Certified Platinum Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Zayn. Album: « Mine Mind » / Peaked AT # 1 på Billboard 200 Top Single: « PillowTalk » / # 1 på Billboard Hot 100 / Certified Platinum

    Latest Posts