More

    American Music Awards 2016 Værter: Hvordan gjorde Gigi Hadid & Jay Pharoah som emcees?

    Supermodel Gigi Hadid og komiker Jay Pharoah var første gangs værter af American Music Awards på søndag aften, og nu vil vi vide, hvordan du troede, at rookies var vært for deres første store præmier viser. Gjorde duoen det ud af parken? Var de bare okay? Eller var de helt forfærdelige som emcees? Tag vores nye afstemning nedenfor. De sparkede fra verdens største fan-stemte prisudstilling med den enkle opgave at introducere Bruno Mars ‘s åbningsresultat af « 24k magi. » Efter sin superlative præstation gik Hadid og Faroah gennem mængden og på scenen før lanceringen i deres åbningssegment af vittigheder. De første par zingers følte lidt underrepareret og akavet, men langsomt syntes parret at finde deres skridt. skål de amerikanske musikpriser med Hollywood insidere i vores berygtede fora Efter at have løst lidt op, dukede Hadid komfortabel foran publikum, men stadig fumlet over ganske få af hendes ord og dræbte nogle af de vittigheder, hun klart ikke havde nogen hånd skriftligt. Faroah, for hans del, stolte på nogle af hans tidligere « lørdag aften live » -indtryk (som jay-z ) for at få let griner og var forståeligt nok jo mere tilpas og sjovt af de to. Følelse inspireret, Hadid gav derefter sit eget indtryk – af Melania Trump – som gav et par griner fra mængden. Fotogalleri: 2016 American Music Awards Red Carpet Et højdepunkt i åbningsdialogen var Pharoah, der annoncerede natens kunstnere i stilen af ​​Viral #unameitchallenge Memes inspireret af en video af Gospel Legend Shirley Caesar Singing « Hold min mule. » Måske det sjoveste øjeblik var Faroah efterligne Donald Trump beskriver Mars som sin yndlings kunstner, samtidig med at de gør upassende kommentarer til hans racemæssige tvetydighed og udseende. Fotogalleri: American Music Awards 2016 Bedste og værste øjeblikke I løbet af resten af ​​telecasten læste både Hadid og Pharoah mest fra teleprompterne for at flytte showet sammen, hensigtsmæssigt at forlade underholdningsaspektet af showet til kunstnerne snarere end værterne.

    Latest Posts