More

    Grammy Predictions Slugfest: Chance Rapmer fører uforudsigelig Bedste New Artist Race

    Mens konkurrencen for den bedste nye kunstner Grammy ofte kan være temmelig forvirrende, tager dette års konkurrence kagen. Vores egen seniorredaktør Daniel Montgomery siger, « det føles ikke som et stort, grand år for det bedste nye kunstnerfelt med hensyn til deres potentielle anerkendelse på det generelle felt. » Og potentialet for ingen bedste nye kunstner nominerer fremgår andre steder i de fire bedste Grammy-kategorier – album, rekord og sang af året – gør dette til et særligt hårdt år at forudsige. I vores seneste webchat ( se ovenfor), vi diskuterede, hvem vi troede ville gøre det til dette års konkurrence. Montgomery hævder, at der ikke er en stærk fortælling, der peger på en åbenbar frontrunner. Dette var noget, der havde været tydeligt for de seneste vindere, såsom John Legend (2005), Carrie Underwood (2006), Amy Winehouse (2007) , sjovt. (2012) og Sam Smith (2014), som alle havde ubestrideligt dramatiske gennembrud og var musikbranchens tale, da de hersker. Uden en sådan dominerende nybegynder i år kan den mest uventede handling ende med at vinde. Vi begge har chance for rapperen på vores nummer-one spot, føler sig overbevist om, at han i det mindste bliver nomineret, men mere usikker på, når det kommer til hans vindende. Vi har også begge DJ Duo kædesmokere i vores forudsigelser. Men det er alt, hvad vi er enige om. Afrunding Montgomery’s forudsigelser er Country Artist Maren Morris , pop band Lukas Graham og rock gruppe 1975 . Resten af ​​mine forudsigelser er rapper Bryson Tiller , land sanger Margo pris og pop sanger charlie puth . Når jeg nærmer mig at gøre mine forudsigelser i denne kategori, forsøger jeg at tænke på, hvordan kategorien normalt består af en anden handling fra hver genre. Der er normalt en nomineret, der repræsenterer pop, rock, r & b / rap, land og nogle gange et wildcard pluk fra en uventet genre – som jazz kunstner esperanza spaling (2010) eller EDM Fave Skrillex (2011) i de seneste år. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Er du enig i min begrundelse? Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før nomineringer annonceres den 6. december. 6. Klik bare på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts