More

    James Centren annoncerede som 2017 Grammys Host: 1. gang til ‘Senne Sen Show’ stjerne

    På tirsdag den 22. november meddelte optagelsesakademiet, at James Corden vil være vært for 2017 Grammy Awards, som vil flytte på CBS på søndag den 12. februar. Det vil være Cords første gang, der er vært for arrangementet efter fem År af rapper og skuespiller ll cool j som emcee. Så er Corden Chasing Neil Patrick Harris s titel som America’s Favorite Awards Show Host? Harris lavede et navn på sig på prisen på prisen ved at være vært for Tonys i 2009. Bare et par måneder senere præsiderede han primetime Emmys. Derefter var han vært for Tonys tre gange (2011-2013) og Emmys endnu en gang (2013), og senest scorede han Awards Host Holy Grail: Oscarerne i februar 2015. Corden var et hit, da han var vært for Tonys for første gang i løbet af juni, men da havde han allerede masser af erfaring på priserne. På tværs af dammen præsenterede han Brit Awards (Storbritannien svarende til Grammys) fem gange: 2009 med Mathew Horne og Kylie Minogue , og fra 2011 til 2014 alene. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Forhåbentlig Cordens Grammy Gig vil gå mere glat end 2012-briterne: Han måtte afskære Adele ‘s accepttal efter hun vandt årets album for hendes mega-hit « 21, » og hun gav bogstaveligt talt ceremonien langfingeren. Men alt blev tilgivet et par år senere, da Adele dukkede op i Cords Emmy-vindende « Carpool Karaoke » i januar 2016. Nævnte optageakademi-præsident og administrerende direktør Neil Portnow i en erklæring, « Takket være ‘Carpool Karaoke’, har vi alle været på nogle utrolige rides med James, og optagelsesakademiet kunne ikke være mere begejstret for Velkommen sin lidenskab og entusiasme for musik, både som en entertainer og en fan, til Grammy-scenen den 12. februar. Han har store sko til at udfylde efter det storslåede løb, vi havde med ll cool J, men James er en kommandant, Dynamisk Showman hvem er perfekt til at være vært for Grammy Awards.  » Lav dine Grammy forudsigelser nu; ændre dem til 6. december Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før nomineringer annonceres den 6. december. 6. Klik bare på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts