More

    Sara Bareilles (‘servitrice’) til Lin-Manuel Miranda (‘Hamilton’): Tak for at vinde dit Grammy et år tidligt!

    « Hamilton: En amerikansk musikalsk » og skaber Lin-Manuel Miranda vandt næsten enhver pris, der var tænkelige i 2016 i løbet af deres Tony Win for bedste musikalske, hvilket efterlader deres konkurrence « Bright Star », « Skole af Rock, «  » Shuffle langs « og » servitrice « lille chance for en forstyrrelse. Fordi den « Hamilton » -støbte optagelse blev udgivet den 25. september 2015, fem dage før Grammy Støtteberettigelse Cutoff, konkurrerede det på 2015 Grammys, mens dens Tony Rivals vil stride for 2016, og efterlader kategorien bred åben. « Servitrice », en tilpasning af en 2007-film med samme navn sammensat af Sara Bareilles og hovedrolle Tony og Grammy Winner Jessie Mueller , bør betragtes som favorit tak på ikke noget lille del til sit crossover hit « hun plejede at være min. » Bareilles skrev hendes første musikalske i år og er godt forsinket for sin første grammofon efter at have savnet på hendes første fire forsøg: Årets sang (« Kærlighedssang, » 2008), Best Female Pop Vocal (« King of Atet, » 2010) og bedste pop solo performance (« modige ») og årets album (« den velsignede uro ») i 2013. I 2004 syntes Grammys at rette op på Tonys ‘fejl ved at tildele « Wicked », efter at det mistede den bedste musikalske Tony til  » Avenue Q « ; Mens « Hamilton » fortjente sin bedste musikalske Tony Win, « servitrice » og Bareilles er forsinket for tildeler opmærksomhed. Tre gange, da den bedste musikalske Tony Winner ikke vandt Grammy, var den musikalske, der gik videre for at vinde Grammy, forbundet med en kunstner eller et band, som Grammys respekterede og havde tildelt i forskellige kategorier tidligere: I 2000 « Elton John & Tim Rice Aida, « som blev snubbed af Tonys for bedste musikalske, tog hjem Grammy; I 2010 tog « Memphis » hjem Tony, men Grammys foretrak grøn dag s « American Idiot »; Og i 2014 foretrak Tonys « en gentleman’s guide til kærlighed og mord », mens Grammys gik med « Smuk: Carole King Musical. » skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora To af årets bedste musikalske nominerede vil passe til denne arketype. « Rock School, » Baseret på en 2003 film med samme navn, bragte tilbage til fremtrædende musikalsk teaterlegend Andrew Lloyd Webber , en tidligere tre-time Grammy vinder og en af ​​de indledende vindere af Grammy Legend Award (1990). Han gik sammen med en anden tidligere Grammy-vinder, Glen Slater (bedste visuelle medie sang til « Jeg ser lyset » fra « Tangled, » 2011), for at skabe « School of Rock. » Og « Bright Star » blev inspireret af en tidligere Grammy Winning Song, « Kærlighed er kommet til dig » (2013), af Edie Brickell og Steve Martin , hvem ville også gå videre til pen den musikalske. Martin har vundet yderligere fire Grammys i en forskelligartet gruppe af kategorier: Bedste komedieoptagelse til « Lad os få små » (1977) og « en vild og skør fyr » (1978), Best County Instrumental Performance for « Foggy Mountain Breakdown » (2001 ) og bedste bluegrass album til « The Crow / New Songs til Five String Banjo » (2009). « Hamilton » sluttede sig til « Hairspray » i det forløbne år som den eneste anden Tony-vinder til at vinde først på Grammys – « Hairspray » vandt Grammy i 2002 og Tony i 2003. Dette tillod genoplivning af « Gypsy » med hovedrollen Bernadette Peters at afhente Grammy i 2003. « Shuffle langs, » skrevet af George C. Wolfe , synes ikke at have stamtavlen til den klassiske musikalske « sigøjner », men vises på Albummet er AUDRA MCDONALD , en seks-times tony vinder og en tidligere to-time Grammy Winner – bedste operaoptagelse og bedste klassisk album (« Weill: Stig og fald i Byen Mahogany, « 2008) – Tilmeldt af kolleger Tony og Grammy Winner Billy Porter ( » Kinky Boots, « 2013) og Tony Winner Brian Stokes Mitchell ( » Kiss Me , Kate, « 2000), så deres stamtavle kunne skubbe » shuffle langs « i vindercirklen. Da « Gypsy » kun én anden genoplivning har vundet: « West Side Story, » en Tony Nominee til Best Musical Revival, tog hjem Grammy i 2009. En anden genoplivning, « The Color Purple », hvis originale støbte optagelse blev nomineret til Grammy I 2006 blev genoplivet i år og stjerner Cynthia Erivo i en stjerneklar præstation, så « The Color Purple » er den bedste chance for et genoplivningsvindende Bedste Musical Theatre Album i år. Lav dine Grammy forudsigelser nu; ændre dem til 6. december Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før nomineringer annonceres den 6. december. 6. Klik bare på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts