More

    2017 Grammy forudsigelser: Beyonce Zooms foran Adele som årets album Frontrunner

    Før 2017 Grammy Nominations blev annonceret den 6. december, var vores forudsigelser konkurrencen til at give ADELE den fordel at vinde årets album for hendes bestselling album « 25. » Men når optagelsesakademiet annoncerede sine øverste contenders Beyonce ledede alle kunstnere med ni nomineringer generelt, og nu har vores brugere haft en forandring af hjertet. Queen Beys kritisk hyldte « limonade » nu får førende 6/5 odds. Er du enig i vores seneste forudsigelser? Se vores video slugfest ovenfor og beslut dig selv. Hundredvis af læsere forudsiger allerede Grammy-vinderne siden gårsdagens nomineringer, og du kan også. Vores forudsigelsescenter er åbent for de fire fire generelle feltkategorier: Årets ALBUM, ADKRING AF ÅRET, ÅRets sang og den bedste nye kunstner, med mange flere kategorier, der skal tilføjes i de kommende uger på tværs af genrefelter, herunder pop, rock , R & B og rap. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Selvom Beyonce har flyttet videre, er Adele stadig en stor trussel, rangeret et nært sekund med 2/1 odds. Hun gjorde trods alt at feje Grammys for kun fem år siden ved at hævde album (« 21 ») og optage og sang (« Rolling in the Deep »), og hun har ikke mistet en Grammy-kategori siden vejen tilbage i 2009. Det Resten af ​​årets album er længere bagud med kun en smattering af support: Drake (« Views »), Justin Bieber (« Formål ») og overraskelse nomineret < Strong> Sturgill Simpson (« en sømands guide til jorden ») har alle 9/2 odds fra denne skrivning. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før nomineringer annonceres den 6. december. 6. Klik bare på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts