More

    2017 Grammy Nomineringer: Beyonce fører Grammys med 9 nomineringer til ‘Lemonade’

    Som vi forudsagde, ville hun, Beyonce fører Grammy nomineringer med ni, herunder et feje af det generelle felt med tre bud i de øverste konkurrencer: årets album (« limonade »), optagelse af året (« Formation ») og årets sang (« formation »). Hendes Aoty Bud for « Lemonade » følger to tidligere nommer i den kategori for « Jeg er … Sasha Fierce » (2009) og « Beyonce » (2014). Selvom hun er en af ​​de mest tildelte kunstnere i hele tiden med 20 grammy sejre, har kun en af ​​dem været i det generelle felt: årets sang for « single damer (sæt en ring på den) » (2009). Kan hun endelig tage disse citroner og lave « limonade »? Tjek den komplette liste over nomineringer her. ADELE har også hentet tre bud på det generelle felt, ud af fem nomineringer i alt: årets album (« 25 »), optagelsen af ​​året (« Hej ») og årets sang ( » Hej »). Sidste gang hun blev nomineret i de kategorier, vandt hun dem alle: I 2011 hævdede hun album for « 21 » og rekord og sang til hendes chart-topping hit « rullende i dybden. » Faktisk har Adele ikke mistet en enkelt Grammy-konkurrence siden 2009, og hun har kun mistet tre nomineringer i hele sin karriere, der har vundet 10 ud af 13 samlet. Tilslutning til Beyonce og Adele i årets album er Drake for hans diagram-topping « visninger. » Dette er den fjerde Aoty nom for den canadiske rap kunstner, men det er hans første gang nomineret til sit eget album. Han tidligere hævdede som en fremhævet gæst på Rihanna s « højt » (2011), Kendrick Lamar s « Good Kid, Maad City » (2013) og Beyonces selv- Titlet album (2014). Drake hævder også med Rihanna for regnskabsåret for deres samarbejde « arbejde. » skål de grammy nomineringer med Hollywood insidere i vores berygtede fora Drake har en imponerende otte nommer samlet, som binder ham med Rihanna og Kanye West som den næst mest nominerede kunstner i år. Bedste nye kunstnerekontrender Chance The Rapmer er næste i tråd med syv bud. Justin Bieber overrasket os med en nominering til årets album for « formål », hans fjerde studio album og hans første til at kæmpe i Grammys ‘øverste kategori. Han blev nomineret til den bedste nye kunstner tilbage i 2010, men han vandt ikke nogen kategori indtil 2015, da han hævdede bedste dansoptagelse for « hvor er du nu. » Han har fire nomineringer, også herunder årets sang for « Kærlighed dig selv ». Fotogalleri: Største Grammy vindere af hele tiden Afrunding af årets forbruger er dets største overraskelse, « en sømands guide til jorden ved Sturgill Simpson . Hans eneste anden nominering i år er det bedste landalbum. Optagelse af Academy President Neil Portnow Sagde i en erklæring, « Ligesom vi ser nye musikere, der eksperimenterer, ser vi også etablerede kunstnere, der modstår, hvad der forventes af dem og i stedet omfavne den kreative frihed, de har været gav gennem deres succes, der slår linjerne mellem musikens mainstream og kunstneriske kant. « 

    Latest Posts