More

    David Bowie & Radiohead Søg et Grammy alternativ efter årets album snubs

    En af de største overraskelser på Grammy nomineringer morgen var de fattige, der viste for alternative kunstnere på det generelle felt. David Bowie blev nægtet en posthumous nominering til årets album for « Blackstar », som blev udgivet i januar i januar, kun to dage før hans død i alderen 69 år. Og kolleger briter radiohead Kunne ikke lave listen for deres seneste anerkendte indsats, « en månens formet pool. » Men de er begge nomineret til det bedste alternative album. Vil en af ​​dem vinde? Når du forudser, hvem der vil vinde i genrefelterne på Grammys, ser vi normalt til det generelle felt for beviser for stærk støtte, som sidste år, når Alabama ryster tjente et album af året nom for « lyd og Farve « og vandt det bedste alternative album som en trøstpris før Taylor Swift ( » 1989 « ) vandt topprisen. Men der er ingen overlapning mellem det generelle felt og den alternative kategori i år, så hvordan man bestemmer frontrunner? Bestemt Bowie og Radiohead er de højeste profil nominerede. Bowie har også fordelene ved de mest nomineringer af enhver kunstner i denne kategori; Han er op for fire priser, herunder Best Rock Performance og Best Rock Song til titelsporet fra « Blackstar » og det bedste manipulerede album. « Blackstar » er også nomineret til den bedste optagelsespakke; Bowie krediteres ikke som kunstdirektør, men albumets nominering der alligevel demonstrerer sin brede popularitet inden for optagelsesakademiet. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Radiohead har kun en anden nominering i år, bedste rock sang til « brænde heksen », som kan indikere svagere støtte fra akademiet, men de har vist en enorm støtte i denne kategori gennem årene. De er den mest tildelte kunstner med tre tidligere sejre – « OK Computer » (1997), « Kid A » (2000), « i Rainbows » (2008) – ud af deres syv tidligere nomineringer. Men det er vigtigt at bemærke, at alle disse vinder var for album, der også var op for årets album. Hver gang de er blevet snubbed i topløbet, har de mistet denne ene. Bowie og Radiohead er bestemt ikke de eneste plausible contenders i dette løb. Der er en anden tidligere vinder i løbet: Bon Iver , der vandt for « Bon Iver, Bon Iver » i 2011, det år, de også brød igennem med en sejr for den bedste nye kunstner. De er tilbage med deres opfølgning, « 22, en million », som er et påfaldende anderledes album, men ikke mindre udført efter kritikere. Men albumets eneste anden nominering er den bedste optagelsespakke, så de kan være en ulempe i år. Fotogalleri: De største Grammy vindere af hele tiden To forfaldne veteraner afrunde kategorien. Iggy pop er nomineret for første gang i dette løb for « Post Pop Depression », hans 17th Studio Album. Hans band Stooges blev induceret i rock og roll hall of fame i 2010, men bemærkelsesværdigt har han aldrig vundet et Grammy før. British Musician PJ Harvey har aldrig vundet heller. Hun er nomineret til « HOPE SOX DEMOLITION PROJECT, » Hendes Ninth Studio Album. Dette er hendes første nominering om 12 år og hendes syvende samlet. Hun blev nomineret tre gange før i denne kategori og en gang for Best Rock Album. Iggy Pop og PJ Harvey har ingen andre nomineringer i år, men det var også sandt for st. Vincent Når hun vandt denne pris i 2014 for sit selvbetegnede album, så tæl ikke dem ud. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts