More

    Grammy for Best Rap Album: Kan Drake Hold Off Veteran Kanye West & Newcomer chance for rapperen?

    Drake er den eneste rap kunstner, der hævder for årets album i år, for hans chart-topping « visninger », som giver ham en stærk fordel at vinde bedste rap album efter at have vundet det en gang før  » Pas på « (2012). Da denne kategori blev oprettet i 1995, når rap har konkurreret om årets album, har den vundet det bedste rap album hver eneste gang. Det eneste album af året nominerer at miste denne kategori blev bestret af andre topkategorier: Nelly s « nellyville » tabt til eminem s « Eminem showet » I 2002 og Kendrick Lamar s « godt barn, maad by » tabt til macKlemore og Ryan Lewis s « Heist » i 2013 . I alt har 12 album af året nominerede haft som bedste rap album: 1996: « Stillingen » The Fugees 2000: « Marshall Mathers LP, » Eminem 2001: « Stankonia, » Outkast 2002: « Eminem Show, » Eminem 2003: « Speakerboxxx / The Love nedenfor, » Outkast 2004: « College Dropout, » Kanye West 2005: « Sen registrering, » Kanye West 2007: « Graduation, » Kanye West 2008: « THA CARTER III, » LIL WAYNE 2010: « Recovery, » Eminem 2013: « Heist, » Macklemore & Ryan Lewis 2015: « at pimp en sommerfugl, » Kendrick Lamar skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Kan nogen bukke denne trend og trække en forstyrret? Måske kunne det være Kanye West , som er nomineret til syvende gang for « Pablo’s liv ». Han er bundet med jay-z som den 10. mest tildelte kunstner i Grammy historie, og han har vundet denne kategori fire gange: de tre sejre noteret ovenfor, såvel som « min smukke mørke snoet fantasi » i 2011 . Men sidste gang vest blev nomineret (« Yeezus », 2013), tabte han for ovennævnte årskonsulent Macklemore og Ryan Lewis. Desuden er Vests ofte uregelmæssige adfærd – abrupt slutter koncerter, møde med Donald Trump – kunne være en turn-off til vælgere. Faktisk har West ikke vundet i nogen kategori siden 2012. Hvis en forstyrrelse kommer, kan det være fra en nybegynder i stedet for en veteran. Chance The Rapmer er nomineret til sin online mixtape « farvebog. » Han er nomineret syv gange generelt i år, herunder den bedste nye kunstner, og hans rigelige kritiske anerkendelse kan gøre ham til en standout mod Drake, hvis « Views » ikke var så enstemmigt rost. Fotogalleri: De største Grammy vindere af hele tiden Chance er ikke den eneste nybegynder til denne kategori. dj khaled (« hovednøgle ») er nomineret for første gang i dette løb, selvom dette er hans niende studioalbum; Dette er hans eneste nominering i år. Også med kun en nominering er Veteran Hip Hop Group de la Soul (« og den anonyme ingen »); Dette er deres første nominering i denne kategori også, men de vandt tidligere et Grammy for bedste popsamarbejde for « Feel Good Inc. » med gorillaz i 2005. Afrunding af kategorien er Schoolboy Q For « Blank Face LP », som er hans anden nom i denne kategori efter « Oxymoron » i 2014. Han har en anden nominering i år: Bedste rap præstation for « det Del « med Kanye West. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts