More

    Adele (‘Hej’) vil vinde regnskabet af året ‘i et jordskred’ i henhold til vores nyeste Grammy Buzz

    Selv som Beyonce Surges i Grammy Race – hun hentede ni nomineringer og er nu frontrunner for at vinde årets album for « limonade » – Adele opretholder et højborg i Race for oversigt over året i henhold til den seneste buzz fra vores forum plakater. Hendes sang « Hej, » Lead single off sit seneste blockbuster album « 25 » er det sikre spil. Faktisk er den fremherskende visdom, at hun « tager dette i et jordskred. » Faktisk giver vi « Hej », der fører 1/2 odds af vindende rekord af året, selvom Beyonces « formation » stadig er en formidabel modstander, rangeret andet med 9/2 odds. De resterende nominerede – « stresset » af tyve en piloter , « arbejde » af Rihanna og Drake og « 7 år » af Lukas Graham – er alle 7/1 underdogs. Er du enig i vores plakater? Læs nogle af deres kommentarer nedenfor, og sørg for at deltage i diskussionen i vores fora. Power : « Jeg tror virkelig, at Adele har det, fordi hendes sang passer til støbeformen, [dens producent] Greg Kurstin er nomineret til årets producent (den eneste producent, der er nomineret til rekord af årets år og producenten) og [ingeniør] Tom Elmhirst har vundet roterede flere gange. ‘Hej’ er sikreste, men alligevel fortjener valg her.  » skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora King Loso : « Jeg kan ikke se nogen anden sang end ‘hej’ vindende her. Det skræddersyet til denne kategori. Og jeg køber simpelthen ikke i ‘formationen’ hype. Vi kender den track record, at Urban Music har i denne kategori. Det passer bare ikke til støbeformen, det samme gælder for ‘arbejde.’ ‘Stresset ud’ er alvorligt overvurderet IMO. ‘7 år’ er yderst unik første gang par gange du hører det, men det bliver gitter meget hurtigt. Adele tager dette i et jordskred.  » Felicia : « Årets rekord er ADELE’s til at tage. Dette er hendes stærkeste lås i den generelle kategori. Årets sang vil gå til 7 år. ‘ » Davebube : « ‘Hej’ fortjener både Roty og Soty. Ærligt talt. Denne pris er hendes at tabe.  » Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts