More

    Vil Kelsea Ballerini eller Maren Morris vinde Grammy for den bedste nye kunstner, eller vil de dele landet stemme?

    Bedste nye kunstner er ofte en af ​​de mest uforudsigelige kategorier på Grammys. Fra dens formodede forbandelse, der byder på karriere af tidligere vindere, til at ændre støtteberettigelsesregler, til den berygtede tilbagekaldelse af Karaoke-Superstar 1990-modtagerne Milli vanille , er det nemt for tilskuere at vælge de nominerede og vindere fra hinanden. Årets finalister spænder rap ( chance for rapperen ), land ( kelsea ballerini og Maren Morris ), Dans ( The Chainsmokers ) og R & B ( Anderson PAAK ). Med ingen åbenbar frontrunner skal vi se nærmere på fordele og ulemper ved årets muligheder. Vi har allerede diskuteret Hip-Hop Rivals chance og PAAK, så lad os nu overveje årets to landskondenser. Maren Morris Hvorfor hun vinder: En sejr for Maren Morris ville være lige i Grammys Comfort Zone Som en kvindelig land sanger-songwriter er Morris lige hjemme som en Grammy nomineret. Med kraftige rør og et perspektiv, der lige er til venstre for landets mainstream, er hun i samme familie af de seneste BNA-nominerede, som Brandy Clark og Kacey Musgraves . Hendes musik er kendt nok til ikke at skræmme vælgerne væk, men nuværende og progressive nok til at ophidse dem. Hendes bane til sejr er den klareste blandt årets nominerede, i det mindste på papir. Hvorfor hun ikke vinder: Vindende bedste nye kunstner kræver et element i crossover succes Morris havde et breakout år i 2016, men hendes succes har endnu ikke kontaktet den massive crossover appel af tidligere Field-Field-land vindere som Lady antebellum , Dixie Chicks , eller Taylor Swift . Det er svært for genre kunstnere at vinde en af ​​de øverste priser, og mens Maren Morris nominering var relativt let at forudsige, kunne vindende vise sig vanskeligere. Mens hendes « SNL » -ydelse var godt timet og effektiv, måtte hendes navn ikke være genkendeligt nok til at snag til prisen kommer den 12. februar. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora KELSEA BALLERINI Hvorfor hun vinder: det er lavet-for-radio landmusik og det tilsluttet Kelsena Ballerini havde et godt år på landets diagrammer, blev den første kvindelige kunstner til at ramme nummer-en med en debut single siden tidligere bedste nye kunstnervinder Carrie underwood over et årti siden. Popland produktion af hendes musik minder om tidligt Taylor Swift, og Ballerini sælger hendes lovelorn singler vidunderligt. Disse sammenligninger til Queens of Country (selvom Taylor er nu en fuldblæst popstjerne) kan ikke bare være tilfældigt – hun kunne følge i deres Grammy-fodspor. Hvorfor hun ikke vinder: Head-to-head country battle kan være for meget til at overvinde Ligesom Anderson PAAK vender sig mod med Fellow Hip-Hop-kunstnerens chance for rapper, er det næsten uundgåeligt, at Kelsea Ballerini vil have en hård tid, der vinder den bedste nye kunstner, mens andre landssanger Maren Morris gobler op en god del af stemmerne. Og mens de er meget forskellige kunstnere med forskellige fan baser, er det umuligt ikke at sammenligne dem direkte. Kelsea havde det stærkere år på diagrammerne, men Morris modne mærke af land er mere i tråd med, hvad vælgerne reagerer på i de øverste kategorier. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts