More

    Beyonce vil være den største vinder på 2017 Grammy Awards ifølge 50% af læserne

    2017 Grammy Awards er den 12. februar, og du kan forudsige 32 kategorier, der udleveres af optagelsesakademiet (besøg vores forudsigelser center her). Vi forudsiger en god nat for Beyonce , der fører nomineringer med ni, men bare hvor god vil det være? Ifølge vores seneste afstemning bliver hun den største vinder af aftenen. Halvdelen af ​​vores læsere tror Beyonce vil komme ud på toppen: 50% væddemål på hende for at hævde de mest trofæer, og det svarer til vores nuværende racetrack odds, som erklærer hende frontrunneren i fem ud af hendes ni kategorier: årets album, bedste Urban Contemporary Album og bedste musikfilm til « limonade »; Bedste rap / sunget præstation for « frihed » (med kendrick lamar ); og bedste musikvideo til « formation ». En anden 35% af læserne tænker ADELE vil vinde de mest trofæer. Hun har kun fem nomineringer, men hun har ikke mistet en enkelt Grammy-konkurrence siden 2010, så der er en rimelig chance for, at hun vil vinde alle fem. Som det står, er hun frontrunner for fire priser: Årets oversigt, årets sang og bedste pop solo ydeevne til « Hej » og bedste pop vokalalbum til « 25. » Men hun er også et nært sekund til Beyonce i løbet af årets album. Hvis hun klarer at tage den sejr væk fra frontrunner, kan det være nok til at sætte hende på toppen. skål de grammy nomineringer med Hollywood insidere i vores berygtede fora Rihanna er længere bagud med 12% af afstemningen. Hun har otte nomineringer, fra årets oversigt hele vejen ned til den bedste optagelsespakke. Vi forventer ikke, at hun kan vinde på det generelle område – hun er op for rekord for « arbejde » (med Drake ) samt album som en fremhævet kunstner på Drake’s « Views » – men hun har masser af Af chancer andre steder, især i R & B kategorier, hvor optagelsesakademiet mystisk snubbed beyonce for bedste R & B ydeevne og bedste R & B sang, som kunne rydde vejen for Rihanna sejre. Drake har også otte nomineringer, men kun 1% af læserne tror, ​​at han vil vinde. En anden 1% tænker rock duo tyve piloter vil være de øverste vindere; de har fem nomineringer. Hvem tror du vil være den mest tildelte kunstner? Tjek vores afstemningsresultater i bunden af ​​dette indlæg og derefter lave dine egne forudsigelser. Hvis du er uenig i vores resultater, kan du holde afstemningen her. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser så ofte som du kan lide, før vinderne annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts