More

    Grammy Bedste New Artist Gallery: Alle 56 vindere, fra Meghan Trainor til Bobby Darin

    Kan du gætte hvem der vandt det første Grammy for den bedste nye kunstner? Det var faktisk ikke andet end Bobby Darin , der hævdede prisen på den anden Grammy ceremoni i 1959. Lad os se tilbage på alle 56 vindere af denne præmie, herunder året, hvor prisen blev forladt i 1989 , den eneste gang der er sket i Grammys. Bemærk, at der ikke blev givet nogen pris i denne kategori i 1967, og der er ikke givet nogen grund til hvorfor. Af alle de 84 kategorier, der i øjeblikket udleveres på Grammy Awards, er den bedste nye kunstner ære en, der virkelig skiller sig ud fra alle de andre. En af grundene til dette er, at det er den eneste kategori, der tildeles for en kunstners kumulative arbejde og ikke citerer et bestemt album eller ydeevne. Den anden er fordi teoretisk, en kunstner kun bør være berettiget i denne kategori én gang. Nogle kunstnere har dog modtaget nomineringer efter at være indsendt i kategorien som medlemmer af en anden gruppe som Lauryn Hill , som tidligere var medlem af flygtningen og Sisqó , tidligere af dru hill . Mange forskellige former for handlinger har vundet den bedste nye kunstner, da den først blev tildelt under den anden Grammy ceremoni, men de mest almindelige vindere har været solo kvindelige sangere, der har hævdet prisen 25 gange. Grupper eller samarbejdsakter har vundet æren 18 gange gennem årene, og solo mandlige kunstnere har kun vundet 12 gange. Med hensyn til genrer, der vinder kategorien, dominerer POP overvældende kategorien med 28 sejre gennem årene. De efterfølges af rock og roll med 11 sejre, R & B med seks, land med fem, rap med to og jazz, musikalsk teater og komedie, hver med en sejr. skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Kategorien er også nogle gange tænkt at være lidt af en forbandelse på den. Nogle handlinger, der har vundet, enten ikke er gået på mere succes eller har haft stor vanskelighed med at forsøge at opnå det samme niveau for succes med efterfølgende arbejde. Handlinger, der er blevet offer for dette, omfatter Starland vokalbånd , en smag af honning og Christopher Cross . På samme tid har mange gået på succesfulde karriere som The Beatles , Bette Midler , Cyndi Lauper , Mariah Carey , ADELE og den nyeste champ i Meghan Trainor . Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts