More

    2017 Grammy Awards Premiere Ceremoni: De fleste præmier vil blive udleveret under online pre-show

    Grammy Telecast vil luft denne søndag den 12. februar i en live ceremoni, der er vært for « sene sene show » stjerne James Centren på CBS, men hvis du vil se, hvem der vinder løvenes andel af priser, lav Sørg for at tune ind i Grammy Premiere Ceremony, som vil streame online før hovedbegivenheden. Premiere ceremony vil blive hostet af Margaret cho , en Grammy nominee i år for bedste komedie album for « amerikansk myte », og det begynder kl. 12.30 Pacific på Grammy.com. Og mens Telecast er jam-pakket med forestillinger, har Grammy Pre-Show sin egen imponerende lineup af musikalsk talent, der tager scenen, herunder nuværende nominerede Judy Collins , Ravi Coltrane , Ziggy Marley , Carla Morrison , Northern Cree , O’Connor Band med Mark O’Connor , og tredje kystperkussion . Blandt de præsentanter, der vil annoncere vinderne i cirka 70 kategorier, vil være Jimmy Jam , Lauren Daigle , for King & Country , sarah Jarosz , Rene Marie , mya og panik! På disco lead sanger brendon urie . Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser så ofte som du kan lide, før vinderne annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort på dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts