More

    Grammy Album of the Year Gallery: Alle 58 vindere, fra Taylor Swift til Henry Mancini

    Her er et trivia spørgsmål til dig: Hvem var den første person til at vinde Grammy for årets album? Det var legendarisk komponist Henry Mancini der vandt for lydsporet til tv-showet « Peter Gunn. » Lad os tage en tur gennem alle 58 albums, der har hævdet denne meget eftertragtede præmie. Attributterne af det, der gør et godt album, varierer altid, men et godt lavet album vil altid blive betragtet som et kunstværk. Store albums kan bare være en fantastisk samling af sange, der flyder sammen musikalsk, eller de kan være sange, der kollektivt gør en erklæring. De albums, der har vundet årets album, har omfattet alle disse områder. De har varieret fra nogle af de mest ærede klassikere, fra « Sgt. Peber « ved The Beatles og » thriller « af Michael Jackson til de største resultater i de seneste år, fra » supernatural « af Santana til » 21 « ved ADELE til » 1989 « af Taylor Swift . skål grammys med hollywood insidere i vores berygtede fora Mange forskellige genrer har vundet her, men det mest tildelte felt er popmusik, der har vundet prisen 21 gange. Rock and Roll følger, at med 18 sejre, så R & B med fem, land og soundtracks med fire hver, jazz og komedie med to og rap og dansemusik med en vinde et stykke. Den ære er gået til solo mandlige handlinger næsten halvdelen af ​​tiden med 26 sådanne forekomster af dem, der hersker. Grupper eller samarbejder har vundet denne præmie 16 gange, og kvindelige solo handlinger har kun vundet 13 gange i løbet af de sidste 58 år. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts