More

    Grammy Awards: Hvordan blev vinderne besluttet?

    Oscar-vælgerne måtte overveje 336 film i år, når de besluttede sig om nomineringerne, mens Emmy-vælgerne havde 96 komedier og 151 dramaer om den foreløbige afstemning i sidste sommer, og Tony Nominerende Udvalg skulle deltage i tre dusin shows. Alle disse grupper blev let ud i forhold til den svimlende opgave, der står over for Grammy-vælgerne. Optagelsesakademiet modtog en rekord 21,719 indsendelser til behandling på de 59. årlige Grammy Awards; Det var op fra 21.564 sidste år. Efter den 24. august 24 Deadline blev disse poster vet for støtteberettigelse og sorteret i de 30 genrefelter af en dedikeret gruppe på 350 kunstnere og eksperter. Første runde stemmesedler blev sendt til ca. 13.000 stemme medlemmer den 14. oktober og blev betalt tilbage den nov. 4. Akademi medlemmer blev bedt om at stemme kun i deres ekspertiseområder og kan veje op på op til 15 kategorier i genrefelterne plus De fire generelle feltpriser (album, rekord og sang af året, den bedste nye kunstner.) I 12 felter – alternativ, komedie, moderne instrumental, musikalsk teater, nyalder, pop, rap, reggae, rock, talet ord, visuelle medier og verdensmusik – blev de første runde afstemninger brugt til at bestemme de nominerede. Grammy album af året: Alle 58 vindere i musikhistorie På det generelle felt samt 10 andre – amerikanske rødder, børn, klassisk, land, dans / elektronisk, evangelium / ccm, jazz, latin, musikvideo og R & B – nomineringer blev bestemt af revisionsudvalg bestående af afstemningsmedlemmer fra alle de Akademiens kapitelbyer, der betragtede de første runde afstemningsresultater. Nomineringer på to felter – komponering / arrangere og teknik (såvel som årets producent, både klassiske og ikke-klassiske) – blev besluttet af Craft-udvalg af stemmeberettigede medlemmer, der modtager resultaterne af de første runde afstemninger. skål grammys med musik insidere i vores berygtede fora Og fem felter – albumnotater, historisk, pakke, remixet optagelse og surround sound – blev ikke inkluderet på denne første runde afstemning. Snarere kom nomineringer direkte fra stikkomenter af stemmeberettigede medlemmer. Nomineringer blev annonceret den 6. december 6. Medlemmer, der sluttede sig til 15. november, blev sendt den endelige afstemning den 14. december. De havde indtil 13. januar at sende deres valg igen med begrænsningen af ​​afstemningen i op til 15 kategorier i Genre felter plus de fire generelle feltpriser. Vinderne vil blive afsløret den 12. februar i en todelt ceremoni med størstedelen af ​​de 84 præmier udleveret i en ikke-tv-begivenhed, der eftermiddag, mens et dusin eller deromkring er udsat på CBS-priserne om aftenen. Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts