More

    Hvor godt kender du Grammys? Kan du nævne det sidste 20 album af året vindere?

    Det er svært nok at forudsige de grammy vindere, før de sker, men er det lige så udfordrende at vælge de tidligere vindere? Hvor god er din hukommelse? Tag vores afstemning nedenfor for at se, om du kan nævne det sidste 20 album af året Champs. Beyonce er i øjeblikket prognoser for at vinde årets album i år for hendes kulturelle sensation « Lemonade », som hun er nomineret ni gange i alt, mere end nogen anden kunstner. I den øverste kategori er hun imod Adele (« 25 »), Justin Bieber (« Formål »), Drake (« Views ») og Sturgill Simpson (« en sømands guide til jorden »). Men der har været mange forstyrrelser i løbet af de sidste 20 år, så måske bør hun ikke blive for komfortabel i sin frontrunner aborre. En eller anden måde vil en af ​​disse fem kunstnere hævde en førsteklasses stedet i Grammy historie. 2017 Grammy Awards vil blive afholdt på Staples Center i Los Angeles, Californien i søndag den 12. februar. Begivenheden er vært for første gang af James Corden , en Tony og Emmy Winning Performer og vært for CBS ‘sene sene show’, hvor han allerede har fået hyggeligt med flere Grammy vindere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Lav dine Grammy forudsigelser nu; Skift dem til 12. februar Gold Derby læsere Ligesom du ofte viser sig at være vores smarteste prognosticatorer, så det er vigtigt, at du giver os dine forudsigelser. Du kan fortsætte med at opdatere og ændre dine prognoser, så ofte som du kan lide, før Winner annonceres den 12. februar. Bare klik på « Gem », når du har afgjort dine valg. Du vil konkurrere om at vinde et $ 100 Amazon gavekort, bagging rettigheder og et æressted på vores leaderboard. Vores racetrack odds ændrer sig, når du laver dine forudsigelser, ligesom de gør, når du satse på Emmys, Oscars, Golden Globes og meget mere. Sørg for at læse vores konkurrenceregler og lyde off på Grammy Race i vores musikforum.

    Latest Posts