More

    Ron Howard, Brian Grazer bare en Tony væk fra Egot efter Grammy Win for ‘The Beatles: otte dage om ugen – Touring Years’

    Direktør Ron Howard og producent Brian Grazer er blot en Tony Award væk fra at deltage i den eksklusive Egot Club. De vandt hver især en Grammy-pris på søndag i den bedste musikfilmkategori for dokumentarfilmen ‘The Beatles: otte dage om ugen – Touring Years. Nu skal de bare finde et Broadway-projekt, der bringer dem teaterens højeste ære til at deltage i elitegruppen på kun 12 personer, der har vundet Grand Slam af Hollywood Awards: Emmy, Grammy, Oscar og Tony. Fotogalleri: Alle 12 Egot-vindere – klik her Partnerskabet mellem GRRAZER og HOWARD har været en frugtbar i over 30 år. De vandt Oscar for bedste billede som producenter af « et smukt sind » (2001), for hvilket Howard også tog hjem bedste direktør. De høstede Emmys for at producere begge « fra jorden til månen » (Best Miniseries i 1998) og « Arrested Development » (Bedste Comedy Series i 2003). På sin egen vandt GRRAZER BEST DRAMA-serie til « 24 » i 2006. Kun et dusin mennesker har været i stand til at trække dette sjældne Egot feat: komponister Richard Rodgers , Marvin Hamlisch , Jonathan Tunick , og Robert Lopez ; Skuespillere Helen Hayes , Rita Moreno , John Gielgud , Audrey Hepburn , og Whoopi Goldberg ; Direktører Mel Brooks og Mike Nichols ; og producent scott rudin . Og ja, Barbra Streisand , Liza Minnelli , James Earl Jones , Alan Menken , og Harry Belafonte er alle kommet tæt, men mindst en af ​​deres priser var æres eller givet ud af konkurrencen. Komponist Lin-Manuel Miranda kunne blive det 13. Egot Club Medlem Laster denne måned, da han er nomineret på Oscars for den bedste originale sang af « Hvor langt jeg går » fra « Moana. » Gør dit Academy Awards plukker nu og fortæl industrinets insidere, hvilke film og kunstnere du har ude foran for at vinde den 26. februar. Du kan fortsætte med at ændre dem til lige før visningstid. Sørg for at lave dine forudsigelser lige her. Du vil konkurrere om et æressted på vores leaderboard og en hovedrolle i næste års top 24 brugere (de to dusin folk, der gør det bedste forudsige i årets nominerede). Læs vores konkurrenceregler.

    Latest Posts