More

    2017 Grammy Awards Recap: Dishing Adele’s Upset Win, bedste forestillinger og meget mere

    2017 Grammy Awards blev afholdt søndag den 12. februar og på mandag aften Guld Derby Bidragyder og 2016 Grammy Predictions Contest Champ Charles Bright indkaldt med mig for at diskutere hele showet, fra vinderne ned til forestillingerne . Se vores recap video diskussion ovenfor. « Jeg synes, det var sådan en skarp elefant i rummet, at hvordan kunne hun ikke, » siger lyse om Adele s beslutning om at udpege Beyonce under hendes accepttal for album årets. Adele vandt for « 25 », da prisen var bredt forventet at gå til Beyonces « Lemonade ». « Det faktum, at [Adele] i det mindste anerkendte opnåelsen, var meget god på hendes side. » Der var meget at beundre i Telecast’s forestillinger også. Bright singles ud William Bell og Gary Clark Jr. s « sensationelle » ydeevne af « født under et dårligt tegn » og den politisk trikant en stamme kaldet quest < / strong> ydeevne med Anderson PAAK og Busta rimer , som « fik mig til at indse, hvor meget jeg savner Busta Rhymes musik. » Og Maren Morris og Alicia nøgler var « fantastisk sammen. » I mellemtiden singler jeg ud af Beyonces Medley of « Love Tørke » og « Sandcastles » og Bruno Mars s showstopping hyldest til prins . Men de mest mindeværdige øjeblikke skete bare under Telecast. Vi begge beundrede også premiere ceremoni, der streamede online før hovedbegivenheden, hvor mere end 70 priser blev givet ud. Jeg beundrede især den « fremragende » ydeevne ved o’Connor band med Mark O’Connor , som efterfølgende vandt det bedste Bluegrass album. For lyse, « var en af ​​de mest bevægelige dele af enten ceremoni i premiere ceremonien. Det var bedste rødder gospel album, der gik til albummet ‘salmer’ af Joey og Rory . Det er en mand-og-kone duo, og konen gik forbi. Dette var det endelige album, hun registrerede, og det var meget bevæger sig, da han kom op og accepteret på hans og hendes vegne. « 

    Latest Posts