More

    Beyonce, John Williams & Vince Gill Flyt op på Liste over hele tiden Biggest Grammy Vindere

    Beyonce s « limonade » led en forstyrret i Grammy race for årets album til Adele for « 25. » Det var så egregious Adele trak en Kanye West på sig selv for at protestere på Beyonces nederlag. Ikke desto mindre vandt Queen Bey to af sine ni nomineringer – bedste urban nutidige album (« limonade ») og bedste musikvideo (« formation ») – som bringer hendes livstidgrammy haul til 22. Det sætter hende i syvende plads på listen over Største Grammy vindere af hele tiden. Tjek vores galleri ovenfor for resten af ​​de bedste kunstnere. Beyonce LeapFrogged West og hendes mand Jay Z , begge har vundet 21 gange, og nu deler hun syvende plads med Irish Rock Band U2 , POP og R & B Legend Stevie Wonder , og jazzmusiker chick corea . I en alder af 35 år er Beyonce langt den yngste af disse kunstnere, så hun har masser af tid til at holde op med at stige – og måske endelig selv vinde årets album. 2017 Grammy Awards: Fuld liste over vindere i alle 84 kategorier Men Beyonce var ikke den eneste kunstner at flytte op på listen. Under premiere ceremoni, der streamede online før den vigtigste Grammy Telecast, hedder et par veteran kunstnere deres vej op. Country-Music MainStay Vince Gill vandt bedste amerikanske rødder sang til « kid søster » udført af den tid jumpers – det var hans 21st sejr, binde ham med vest og jay z for 11. plads. Og æret komponist John Williams vandt bedste visuelle medier score for « Star Wars: The Force Awakens, » som var hans 23. sejr, der placerede ham sjette blandt all-time Grammy Champs.

    Latest Posts