More

    Grammy Awards 2017: Hvordan vidste vores forudsigelser Contest Winner, at Adele ville vinde?

    « I slutningen af ​​dagen var jeg lige ud af akademiet ikke at være progressiv nok, » siger Elizabeth Myers , vores 2017 Grammy Awards forudsigelser Contest Winner (se vores leaderboard her), om hvordan hun vidste Adele skulle vinde årets album for « 25, » forstyrrende Beyonce s « limonade. » Se vores videochat med myers ovenfor. « Så meget som jeg virkelig kan lide Adele’s album, var det lidt af et sikrere valg med hensyn til, hvem vælgerne var, » tilføjer Myers. « Det eneste, der gjorde mig nervøs for det, var igen at forudsige hende at feje de top tre priser igen. Jeg var usikker på det, men jeg besluttede at bare gå med det, og det betalte.  » En kategori, hvor hun vågnede var årets sang, den eneste generelle feltkategori Beyonce har nogensinde vundet (for « single damer » i 2010), men hun satte sig fast på hendes våben og endte med at forudsige alle fire generelle feltkategorier: Record, Sang og album til Adele, og den bedste nye kunstner til chance for rapperen . 2017 Grammy Awards: Fuld liste over vindere i alle 84 kategorier Også blandt hendes kyndige forudsigelser var Solange for bedste R & B ydeevne (« kraner i himlen »), Maxwell for bedste R & B sang (« Lake by the ocean ») og chancen Rapper til Best Rap Album (« Coloring Book ») – Ingen af ​​dem var de forudsagte favoritter. Men hun er ikke uden fortrydelse. Hvis hun havde fulgt sine instinkter, ville hun også have fået bedste rockalbum ret: « En af de ændringer, jeg skulle lave, » forklarer hun, « var fra weezer til [den eventuelle vinder] Cage elefanten , så den ene jeg var virkelig bummed om. « 

    Latest Posts