More

    Grammy Awards 2017: Lyndsey Parker (Yahoo Music) Toppe Alle eksperter, der forudser vindere

    Tillykke med Lyndsey Parker (Yahoo Music) til topping i alt ni eksperter i at forudsige 2017 Grammy Awards vindere på søndag. Hun har den bedste score med 62,50% nøjagtighed, vælger 20 kategorier med den rigtige champs. Over 1.600 mennesker på verdensplan forudsagde disse vindere til 32 grammy kategorier. Blandt hendes overordnede valg havde Parker nogle gode valg, der ikke var frontrunners: Solange for « kraner i himlen » (bedste R & B ydeevne), Lalah Hathaway for « lalah hathaway Live « (Best R & B album), og Patton Oswalt for at » tale for clapping « (Bedste komedie album). Du kan se, hvordan din score sammenligner med alle andre i vores leaderboard ranking af alle deltagere, som også indeholder links til at se hver deltagers forudsigelser. For at se dine egne scoringer, gå til brugermenuen i øverste højre hjørne af hver side af Gold Derby, når du er logget ind på webstedet. Brug rullemenuen til at gå til « Vis profil », og søg derefter efter linkene til dine « Award Show Scores. » Vores ekspertgruppe er journalister, der dækker underholdningsindustrien i løbet af året. Efter Parker, Joyce Eng (TV Guide) er på andenpladsen med 59,38% korrekt. Adnan Virk (ESPN) og Chris Willman (Gold Derby) følg med 56,25% højre. Glenn Gamboa (NewsDay) Tom O’Neil Paul Sheehan (Gold Derby) er næste med 53,13% nøjagtighed. EDNA Gundersen (Gold Derby) har 46,88% korrekt, og derefter Bonnie Fuller (Hollywood Life) med 43,75% se eksperternes leaderboard. Sørg for at gøre dine Oscar-vinder forudsigelser. Væg nu med dine valg, så Hollywood-insidere kan se, hvordan filmene og kunstnerne er langt i vores Oscar-odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser lige indtil lige før ceremonien den 26. februar kl. 17.00 PT / 8: 00 PM ET. Sørg for at læse vores konkurrenceregler. Og deltage i den hårde debat over Oscars, der finder sted lige nu med Hollywood insidere i vores fora.

    Latest Posts