More

    Grammy Awards 2017 Vindere: Bedste forudsigelsesresultater af vores redaktører og brugere

    Tillykke med vores bruger Magic 8 Ball for en fantastisk score på 75,00%, når du forudser 2017 Grammy Awards vindere på søndag. Hun er den eneste med den øverste procentdel med sula , briana brise , og javi tæt bag scoring 71,88%. Vores topscorer har også et godt punkt i alt 11.355 ved at bruge de 500 super væddemål klogt. Over 1.600 mennesker på verdensplan forudsagde disse vindere til 32 grammy kategorier. Vores person i første omgang savnede otte af disse kategorier, men havde nogle fremragende valg, der ikke var frontrunners: Adele for « 25 » (årets album), Solange for  » Kraner i himlen « (Best R & B ydeevne), Maxwell for » Lake by the ocean « (bedste R & B sang), Drake for » hotline bling « (bedste rap / sunget Ydeevne), og chance for rapper for « farvebog » (bedste rap album). Du kan se, hvordan din score sammenligner med alle andre i vores leaderboard ranking af alle deltagere, som også indeholder links til at se hver deltagers forudsigelser. For at se dine egne scoringer, gå til brugermenuen i øverste højre hjørne af hver side af Gold Derby, når du er logget ind på webstedet. Brug rullemenuen til at gå til « Vis profil », og søg derefter efter linkene til dine « Award Show Scores. » Gold Derby skal evaluere hver potentiel vinderberettigelse i henhold til vores konkurrenceregler. Hvis det er berettiget, får First-Place Finisher et $ 100 Amazon Gavekort. Gold Derby’s Top Editor er Daniel Montgomery med 56,25% korrekt (18 af 32 kategorier). Det næste sted er et slips mellem Marcus Dixon , Tom O’Neil , Paul Sheehan , og mig selv med 53,13% rigtigt. Den sidste position holdes af Rob Licuria med 40,63% højre. Se Reditors leaderboard. Sørg for at gøre dine Oscar-vinder forudsigelser. Væg nu med dine valg, så Hollywood-insidere kan se, hvordan filmene og kunstnerne er langt i vores Oscar-odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser lige indtil lige før ceremonien den 26. februar kl. 17.00 PT / 8: 00 PM ET. Sørg for at læse vores konkurrenceregler. Og deltage i den hårde debat over Oscars, der finder sted lige nu med Hollywood insidere i vores fora.

    Latest Posts