More

    Grammys præsident Neil Portnow adresserer Beyonce tab til Adele

    Det var et andet rent feje for Adele på Grammys på søndag. Hun vandt alle fem af hendes nomineringer, og da hun scooped op i årets album for « 25 » – hendes anden sejr i den øverste kategori efter « 21 » for fem år siden – indrømmede hun let, at hun rooting for Beyonce < / stærk> at vinde for hendes kulturelle og kritiske fornemmelse « limonade ». Poll: Var Beyonce snydt ud af Grammys af Adele? I interviewet med Pitchfork, optagelse Academy President Neil Portnow adresseret dette tredje tab af Beyonce for årets album, men afviste tanken om, at det var nede i race. « Vi gør det ikke, som musikere, i min ydmyge mening, lytter til musik baseret på køn eller race eller etnicitet. Når du går for at stemme om et stykke musik – i det mindste den måde, jeg nærmer mig – er du næsten lagt en blindfoldet, og du lytter. Det er et spørgsmål om, hvad du reagerer på, og hvad i dit sind som en professionel virkelig stiger til det højeste niveau af ekspertise i et givet år. Og det bliver meget subjektivt.  » Faktisk, som PortNow forklarer: « Når vi siger Grammys, er det ikke en virksomhedsenhed, det er de 14.000 medlemmer af akademiet. De skal kvalificere sig for at være medlemmer, hvilket betyder, at de skal have optaget og frigivet musik, og så er de slags eksperter og det højeste niveau af fagfolk i branchen.  » Så måske er det mere af et aldersproblem. Optagelsesakademiets medlemmer har en tendens til at være ældre, ligesom Oscar-vælgere. Grammys ville gøre det godt at lancere et lignende opsøgende program som den, der blev indledt af Motion Picture Academy sidste år. forudsige Oscar-vinderne nu; ændre dem til 26. februar Sørg for at lave dine Oscar forudsigelser. Væg nu med dine valg, så Hollywood-insidere kan se, hvordan deres film er farende i vores Oscar-odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser lige indtil lige før vinderne annonceres den 26. februar kl. 17.00 PT / 8: 00 PM ET. Og deltage i den hårde debat over Oscars, der finder sted lige nu med Hollywood insidere i vores fora.

    Latest Posts