More

    Grammys ratings op med 1 million seere, men ned i nøgle demo

    Søndags Grammy Awards lovede en kamp af to musik divas som Adele og Beyonce står over for top æresbevisninger. Lige over 26 millioner seere indstillet til CBS for at finde ud af, hvem der ville vinde (Adele fejede de store tre løb). Kudocast registreret en 7,8 rating i den ad-venlige 18-49 demo. Til sammenligning havde sidste års Oscars 34 millioner seere, mens januarens gyldne glober udgjorde 20 millioner. 2017 Grammy Awards: Fuld liste over vindere i alle 84 kategorier Mens det samlede antal var op med lidt over 1 million på sidste års show, som blev afholdt mandag den 15. februar, var demoen en simpel 1%. I modsætning til sidste år står musikens største nat stodkendt stærk konkurrence i år fra tilbagevenden af ​​AMC Monster ramte « The Walking Dead ». Grammy Awards 2017: Hvordan gjorde James Corden som vært? [Poll] At grammerne lykkedes at samle disse mange øjenkugler er et testament til god markedsføring. Men det rækker stadig som tredje laveste nogensinde, bag sidste års (24,95 millioner) og den 2009-udgave, der fortalte et publikum på kun 19 millioner. Sammenligning af ratings til to år siden, da det også blev sendt på en søndag modsat « The Walking Dead », var Grammys op med lige under 1 million seere, men ned i A18-49 demoen ganske dramatisk (fra 8,5).

    Latest Posts