More

    Var Beyonce snydt ud af Grammys af Adele?

    Adele trukket af et rent feje på Grammys på søndag, vinde alle fem af hendes nomineringer, herunder topprisen for årets album for « 25. » Men når han modvilligt accepterer prisen, indrømmede hun let, at hun rodede for Beyonce for at vinde for hendes kulturelle og kritiske fornemmelse « limonade ». Der markerede det tredje tab for Beyonce for årets album. Hun blev bestret i 2010 for « Jeg er … Sasha Fierce » af Taylor Swift (« frygtløs »), som i 20 år blev den yngste vinder nogensinde. Beyonce var tilbage i jagten i 2015 med sin selvbetjente disk, men blev eded ud af Beck for « Morning Fase. » ( En tidligere version af denne vare, der er fejlagtigt rapporteret, at det var et album, der blev opkaldt for sig selv. ) Optagelsesakademiens præsident Neil Portnow forklarede dette tredje tab for Beyonce ved at sige: « Når du går for at stemme om et stykke musik – i det mindste den måde, jeg nærmer mig – er du næsten en blindfoldet på og du lytter. Det er et spørgsmål om, hvad du reagerer på, og hvad i dit sind som en professionel virkelig stiger til det højeste niveau af ekspertise i et givet år. Og det bliver meget subjektivt.  » Hvem tror du burde have vundet årets album? Stem på vores afstemning nedenfor og lyder derefter af i kommentarafsnittet. forudsige Oscar-vinderne nu; ændre dem til 26. februar Sørg for at lave dine Oscar forudsigelser. Væg nu med dine valg, så Hollywood-insidere kan se, hvordan deres film er farende i vores Oscar-odds. Du kan fortsætte med at ændre dine forudsigelser lige indtil lige før vinderne annonceres den 26. februar kl. 17.00 PT / 8: 00 PM ET. Og deltage i den hårde debat over Oscars, der finder sted lige nu med Hollywood insidere i vores fora.

    Latest Posts