More

  America’s Got Talentin 1. välierän voimajärjestys: Kenen ennustetaan voittavan kauden 16?

  America’s Got Talent -finaalissa 1 30. elokuuta on kaksi Golden Buzzer -esitystä: isäntä Terry Crews , World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group ja Sofia Vergara valinta, laulaja Jimmie Herrod . Myös kauden 16 mestaruuden metsästyksessä on trio enemmän soololaulajia- Madilyn Bailey, Peter Rosalita ja Tory Vagasy -sekä lauluyhtye Korean Soul, stand-up koomikko Gina Brillon , antenni Aidan Bryant , taikuri Dustin Tavella ja äänitaiteilija Michael Winslow .

  Alla on yhteenveto kunkin ”AGT” -kilpailijan neljännesvälierien suorituksista, mukaan lukien tuomarien reaktiot, ja luetellaan ainutlaatuiset kertoimemme kullekin kilpailussa etenevälle. Oletko samaa mieltä « America’s Got Talent » -välierän 1 sijoituksistamme? Äänestä kommenttikentässä ja tee omat « America’s Got Talent » -ennusteet.

  1. Jimmie Herrod – 9/100 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: “Generationer :” Pure Imagination ”
  Tuomarien reaktiot : Kaikki neljä hyppäsivät jaloilleen, eikä kukaan ollut Sofiaa ylpeämpi ja kutsui häntä tähdeksi. Simon sanoi olevansa sellainen esiintyjä, jota ei voi koskaan unohtaa, ja Heidi kutsui häntä « miljoonan dollarin teoksi ».

  2. Maailman Taekwondo Demo. Joukkue – 13/100 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Kamppailulajeissa esitetään heidän taitojaan hyppäämisessä ja taistelussa. Tuomarien reaktiot : Sofia sanoi heidän olevan hämmästyttäviä ja Amerikka tulee hulluksi heidän puolestaan. Heidi kutsui sitä « kontrolloiduksi kaaokseksi » ja Howie sanoi, että heidän sekoituksensa tanssista, voimasta ja suuresta viestistä on kuin Marvel -elokuva musikaalina.

  3. Aidan Bryant – 1/5 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Aidan käytti kahta silmukoitua nauhaa kehruutemppujen nostamiseen ja heiluttamiseen katosta.
  Tuomarien reaktiot : Kolme neljästä tuomarista nousi seisomaan (vain Howie jäi istumaan). Heidi kutsui häntä inspiraatioksi, koska hän on itseoppinut. Sofia luulee myös toimivansa ammattilaisena niin pienestä kokemuksesta huolimatta. Howie huomautti, että hänen siirtymisensä temppusta temppuun ovat karkeita. Simon teki kaikkensa hiljentääkseen Howien sanomalla, että « kilometrillä » hän on Vegasin näyttelijä ja tähti tekeillä.

  4. Peter Rosalita – 1/5 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: « Whitney Houston : » Minulla ei ole mitään  »
  Tuomarien reaktiot : Heidi kertoi Peterille, että hän teki Whitneyn ylpeänä ja Sofia sanoi, että hänen käskynsä näyttämöllä oli henkeäsalpaava. Simon oli hämmästynyt päättäväisyydestään, mutta pyysi häntä valitsemaan seuraavan kierroksen ikään sopivamman kappaleen.

  5. Tory Vagasy – 2/11 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Kiven sydän , SIX
  Tuomarien reaktiot : Howie ei ollut nurkassaan ja sanoi, ettei hänellä ole mahdollisuuksia muita kilpailun laulajia vastaan. Simon oli eri mieltä sanomalla, että se alkoi « hyvänä » esityksenä ja päättyi « suureksi » esitykseksi, mikä luokitteli sen yön parhaaksi teoksi. Heidi kutsui sitä « virheettömäksi » kauniista äänestään ja Sofia vakuutti hänelle, että hänen ei tarvitse huolehtia voitosta, koska hän pärjää.

  6. Gina Brillon – 31/20 kertoimet päästä finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Ginan sarja keskittyi naisiin, joiden ympärillä hän kasvoi Bronxissa.
  Tuomarien reaktiot : Simon oli ainoa tuomari, joka ei vastustanut Ginaa ja totesi, että hän ”aisti paljon hermoja” eikä pitänyt sitä parempana kuin hänen ensimmäinen koe. Heidi, Sofia ja Howie olivat eri mieltä sanoen, että hänen kova työ kannatti.

  7. Madilyn Bailey – 13/5 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys : Sia ”Titanium”
  Tuomarien reaktiot : Vain Simon seisoi ja kutsui sitä ”aivan loistavaksi”. Howie piti parempana alkuperäisen kappaleensa omituisuutta. Heidi oli Howien puolella ja totesi, että hän pääsi elämään alkuperäisen pohjalta, joten kansiin vaihtaminen oli riskialtis valinta.

  8. Michael Winslow – 9/2 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Hollywood Blvd: n ääniä ja sitten joitain vanhoja suosikkeja: grillattava kana, kevyt sapeli ja Simonin koirat.
  Tuomarien reaktiot : Sofia väitti, ettei hänen lahjakkuutensa voi olla edes mahdollista, ja sanoi selväksi, että hän on tehnyt kovasti töitä. Simon ajatteli, että se tuntui hermoilta ja ettei hän parantanut kuulusteluaan. Howie kehotti ihmisiä äänestämään Michaelia.

  9. Korean Soul – 8/1 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälieräesitys: Aerosmith : « En halua missata jotain »
  Tuomarien reaktiot : Heidi sanoi, että se oli kappaleen ”haikea” versio ja että hän kaipaa sitä, mitä he tekivät ensimmäisessä koejaksossa. Simon oli samalla sivulla, mutta sanoi, että ennustettavan lauluvalinnan ulkopuolella hän todella pitää heistä. Howie oli heidän suurin kannattajansa ja kutsui heitä illan suosikkiteoksekseen.

  10. Dustin Tavella – 21/2 kertoimet finaaliin
  Neljännesvälierien esitys: Korttitemppu Howien kanssa
  Tuomarien reaktiot : Heidi sanoi, että kuten kaikki taikateot, hän sanoo aina ”wow miten hän teki sen?” mutta Dustinin kanssa hänen tarinansa isänä tuo siihen paljon enemmän. Sofia ja Simon menivät pidemmälle sanoen, että tarinankerronta vetää ihmisiä puoleensa ja tekee selväksi, että hän tekee sen, mitä hänen on tarkoitus tehdä.

  Muista tehdä AGT -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen kuin tulosjakso näkyy NBC: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan « America’s Got Talent » -taulukossa. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts