More

  « Big Brother 23 » jakson 23 yhteenveto: Kenet Tiffany Mitchell nimitti häätöön?

  Kun viimeksi kirjauduimme sisään Big Brotherin kauden 23 kotivieraiden kanssa, Tiffany Mitchell oli juuri voittanut voiton Head of Household -kilpailussa. Hänen voittonsa tarkoitti sitä, että Cookout -liittouma olisi todennäköisesti turvassa vielä viikon … eli ellei High Roller’s Room järkyttänyt hänen peliään. Joten kuka Tiffany nimitti häätöön ja kuka voitti tärkeän Destiny-kolikon kilpailun?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » yhteenveto kaudesta 23, jakso 23 saadaksesi selville, mitä tapahtui sunnuntaina 29. elokuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttien osiosta CBS: n todellisuus -TV -ohjelmasi suosikki BB23 -kotikävijöistäsi. Loput pelaajat ovat: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire Rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell ja Xavier Prather .

  Päivitä ja lataa tämä Big Brother 23 -logiblogi uusimpien päivitysten vuoksi .

  20.00 – « Aikaisemmin Big Brotherissa! » 22. jaksossa Amerikan suosikkipelaaja Derek Xiao ei onnistunut heilauttamaan tarpeeksi ääniä pysyäkseen pelissä. Hänet häädettiin äänin 5-2 Clairea vastaan, ja vain Kyland ja Hannah äänestivät hänen säilyttämiseksi. Puhuessaan Hannahista Derek X. kertoi Julie Chen Moonvesille , että heidän kahdensa välillä saattaa olla romanttinen tulevaisuus. « Odota odottamatonta », hän kiusasi. Jakso päättyi siihen, että Tiffanystä tuli toinen nainen (Sarah Bethin jälkeen), josta tuli HOH. Miten illan jakso jatkuu?

  20:03 – Olimme kaikki hämmästyneitä, kun Tiffany ei äänestänyt Derek X: n häätämisestä torstaina, mutta hän selitti tänä iltana, ettei hän ollut valmis ottamaan riskiä The Cookoutilla yrittämällä lujemmin pitää häntä. Uudella voitollaan hän on turvannut itsensä ja näennäisesti turvallisuuden Clairelle, Azahille ja Hannahille, jotka kaikki juhlivat hänen kanssaan yksityisesti ruokakomeroon. Kyland ei ollut niin juhlava, vaan enemmän, koska hän tunsi syyllisyyttä Derekin häätöstä. Vaikka hän itki Derek F.: n olkapäältä, hän ei myöskään kadu, että hänen täytyi mennä.

  20:05 – Sarah Bethillä oli myös kyyneleitä Tiffanyn HOH -voiton hermoista, mutta enemmän siksi, että Derek X: n « loukkaavat » kommentit ennen häätöä, jossa hän vihjasi, että SB on valtava uhka talossa ja soittaa ”Nicole F.” peli. Se, että hän muodosti uuden liiton, nimeltään The Monarchy, Alyssan, Xavierin ja Kylandin kanssa antoi hänelle hieman enemmän varmuutta siitä, että hän voisi olla turvassa tällä viikolla.

  20:09 – Tiffany lähestyi alkuperäistä suunnitelmaansa saada Cookout -jäsenet pariksi, joten Tiffany lähestyi Kylandia ja kysyi, kenen pitäisi mennä kortteliin tällä viikolla, ja hän vastasi välittömästi SB: lle ja itselleen, kuten hän toivoi. Tiffanylle oli varmasti lohdullista tietää, että Kyland olisi halukas pantti, mutta hän näytteli sitä kysymällä häneltä uudelleen, onko hän varma ja pitäisikö hänen tehdä SB ja Alyssa.

  20:12 – Tunneparaatiin liittyessään Hannah ilmoitti Tiffanylle syyllisyydestä Derek X: n kotiin lähettämisestä. Se antoi Tiffanylle mahdollisuuden vakuuttaa hänelle, että hän antaa anteeksi ja että heidän tekemänsä sopimuksen mukaan Cookout oli valittava jokaisen muun henkilökohtaisen suhteen sijaan. Hän muistutti myös häntä, että Xavier, Kyland ja hän itse kärsivät samasta syyllisyydestä lähettäessään Alyssan, SB: n ja Clairen kotiin.

  20:15 – Koska hän on yksi ihmisistä, joilla hänen mielestään on rahaa voittaakseen Coin of Destiny -haasteen, Tiffany kirjautui Derek F.: n kanssa varmistaakseen, että hän tietää, että hän haluaa pelata ja voita se. Heillä kahdella on ollut vaikea nähdä silmää silmästä koko kauden, joten keskustelu sai Derekin ajattelemaan, että hän voisi harkita hänen nostamistaan. Seuraavaksi hän keskusteli SB: n kanssa, joka kertoi hänelle, että hän voisi mahdollisesti pelata ja pelata voittaakseen. Ei vaikuta siltä, ​​että SB: llä olisi tarpeeksi rahaa pelaamiseen, mutta hän halusi pitää Tiffanyn varpaillaan toivoen, että uhka saisi hänet arvaamaan toisen ja Kylandin. Tiffany käytti tilaisuutta hyväkseen enemmän tai vähemmän nuhtelemaan SB: tä Derek X: n lähettämisestä kotiin sanomalla, että siirto ”katkaisi jalkani”, koska Derek X. oli ainoa mies talossa, joka taisteli Tiffanyn paikasta. SB oli yllättynyt Tiffanyn reaktiosta ja myönsi myös yksityisesti, että tiesi tietävänsä, että Derekin lähteminen olisi isku Tiffanyn vahvuuteen talossa.

  20:23 -Jaettuaan uuden HOH-huoneensa kaikkien kanssa, Tiffany aloitti jatkokeskustelun SB: n kanssa, jossa SB esitti argumentteja saadakseen hänet katsomaan muita ihmisiä ehdokasvaihtoehdoiksi. Hän paljasti Alyssan kertoneen SB: lle Tiffanyn voimakkaasta (negatiivisesta) reaktiosta SB: n voittoon viime viikolla. Tiffany piti Alyssan heittämistä linja -auton alle « erittäin vakuuttavaksi » ja että hän voisi harkita sen seuraamista.

  20.30 – Nimitysseremoniassa Tiffany paljasti ehdokkaidensa nimet: Kyland ja Sarah Beth. Nämä kaksi liittyivät Xavieriin, joka oli automaattinen kolmas ehdokas edellisen viikon POV -tulosten perusteella. Tiffany selitti päätöksensä kutsumalla heidät voimakkaana duoksi ja asettamaan oman henkilökohtaisen pelinsä etusijalle. Yksityisesti hän sanoi, että häntä ei voitu horjuttaa siitä, että hän lopulta ampui SB: tä kohdentaakseen sen sijaan Alyssaan.

  20:34 – Jakson kolmannessa kokouksessa Tiffany kertoi SB: lle, että Kyland on hänen todellinen kohteensa. Se oli aktiivinen valhe, jonka tarkoituksena oli saada SB taistelemaan niin kovasti kohtalon kolikon tai lopulta POV: n puolesta. SB vastaanotti huonot uutiset melko hyvin ja kertoi Tiffanylle, että hän arvostaa hänen olevansa edessä päätöksestä laittaa ne ja syyt.

  20:36 – Ennen kuin kilpaili Destiny -kolikosta High Rollers -kierroksen viimeisessä kilpailussa, Tiffany ilmoitti, että voittaja ansaitsee mahdollisuuden hylätä hänet nimettömänä HOH: na ja korvata hänet. kaksi ehdokasta ja kaksi omaa. Hän myös selvensi, että hän olisi turvassa olemasta yksi näistä ehdokkaista ja että Xavierin rangaistusehdokkuuden on myös pysyttävä.

  20:42 – Ensimmäinen, joka tuli High Rollers -huoneeseen tänään, oli Azah, joka ansaitsi 50 BB lisää ja 50 enemmän kortillaan, eli vain 200 BB, joten pelaamisen ei pitäisi riittää . Määrä, jonka Xavier ja Alyssa ansaitsivat äänestyksestä ja kortit eivät myöskään sallineet heidän pelata. Ennen sisäänmenoa Hannah kertoi Tiffanylle, että heidän pitäisi yrittää saada Claire ainoaksi pelaamaan Coin of Destinyä niin, että hän siirtyy Tiffanyyn ja ei ole kelvollinen ensi viikolla ja on siten ehdolla. Hannah ja Tiffany tapasivat Clairen, joka sanoi heti, että hän aikoo pelata. Hannah meni huoneeseen ja hänellä oli yhteensä 300 BB, mikä riitti pelaamaan 250 peliä, mutta kieltäytyi pelaamasta. Xavierin 200 BB: n kokonaismäärä ei riittänyt, eikä myöskään Tiffanyn 225. SB: llä oli heikko mahdollisuus ansaita tarpeeksi rahaa, mutta 150 BB, jonka hän lisäsi tänään yhteensä, ei riittänyt. Tiffanyn yritys estää Derek F.: tä pelaamasta kompissa sanomalla, että hänen täytyy pystyä pelaamaan HOH: ta ensi viikolla, ei toiminut, koska hän ei aio päästää 425 BB: tä hukkaan ja koska hän halusi näyttää olevansa yritti voittaa.

  20:47 – Coin of Destiny -pelissä Derek joutui heittämään ylimitoitettuja kolikoita ramppia pitkin yhteen kolmesta korttipaikasta yrittäessään saada kaiken irti 2 minuutissa. Mutta vaikka hän halusi pelata, Derek ei halunnut voittaa, mikä osoittaa, että hän todella uskoo Tiffanyyn ja suunnitelmaan pitää hänet pelattavana HOH: ssa ensi viikolla. Viimeisenä saapuneena ja läheisenä Tiffanyn liittolaisena Claire halusi myös pelata suojellakseen Tiffanyn hallintoa muiden sekaantumiselta. Toisin kuin Derek, hän pelasi voittaakseen, mutta niin paljon kuin näimme hänen ensimmäisissä yrityksissään, hän ei voinut saada enempää kuin yhden kolikon sisään.

  20:53 – Lopulta juuri ennen aikansa Claire sai kaksi lisää sisään, yhteensä kolme. Hyvä asia (The Cookoutille), että Derek päätti todella heittää sen tekemällä vain yhden! Koska comp johtaisi salaiseen HOH: hon, sen tuloksia ja pelaajia ei voitu paljastaa. Sen sijaan kotikävijöille ilmoitettiin, että voittaja oli ja että hänen täytyi kääntää Kohtalon kolikko päättääkseen, kukistetaanko hänet.

  20.56 – Kolikon kääntö päätti, että Tiffany joutui valtaistuimelta, ja vain Claire tiesi, että se asetti hänet tuolille. Heti SB: n ja Kylandin kasvot katosivat nimitysnäytöltä ja korvattiin heti Clairen ehdokkailla. Clairen ehdokkaat ilmestyivät: Kyland ja Sarah Beth. Tämän myötä High Rollers Room suljettiin ja viikon ehdokkaat ennen POVia lukittiin. SB: lle tämä tarkoitti, että joko hän tai Kyland menevät kotiin tällä viikolla.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts