More

  Kaikki mitä tietää American Idol -kaudesta 20

  ”American Idol” palaa talveksi kaudelle 20. Tämä on ABC: n todellisuuskilpailusarjan viides kausi. Se kesti 15 kautta FOX-kanavalla vuosina 2002–2016. Kahden vuoden tauon jälkeen ABC elvytti tv-lahjakkuusohjelmien isoisäksi jääneen ohjelman.

  Ensi -ilta on talvella
  Kausi 20 saa ensi -iltansa sunnuntaina 13. helmikuuta 2022, säilyttäen sarjan tavanomaisen päivän ja ajan. Siinä on todennäköisesti noin 18 jaksoa ja se päättyy toukokuun lopussa.

  Tuomareita on jälleen kolme
  Palaa myös sama tuomarikolmikko, joka on ollut ”American Idolin” kanssa sen jälkeen, kun se julkaistiin uudelleen ABC: ssä vuonna 2018: maan supertähti Luke Bryan , popprinsessa Katy Perry ja laulaja/ lauluntekijä Lionel Richie .

  Koekokeet ovat sekä virtuaalisia että online -tilassa
  Ne, jotka haluavat kokeilla « American Idol » -tuottajan edessä, voivat ilmoittautua virtuaaliseen istuntoon. Päivämäärät määritetään alueellisesti koko loppukesän ajan. Näin kauden 19 voittaja Chayce Beckham aloitti matkansa. Muussa tapauksessa taiteilijoita kehotetaan lähettämään koe -nauha verkossa.

  Muoto pysyy samana
  Hollywood -viikon ohjelmat nauhoitetaan juuri ennen joulua. Kuusikymmentäneljä kilpailijaa leikkaa ja osallistuu sitten Showcase-kierrokseen tammikuun lopussa. Nämä toiveikkaat saavat vain kaksi tusinaa. Top 24 -kilpailijat kilpailevat sekä sooloesityksissä että julkkisduoissa. Näistä saamme Top 16: n, joka putoaa Top 12: een. Vain ne kymmenet taiteilijat pääsevät kilpailemaan live -esityksissä, joiden on määrä alkaa huhtikuun puolivälissä.

  Latest Posts