More

  America’s Got Talentin jakson 18 yhteenveto: Mitkä viisi näytöstä etenivät finaaliin?

  ”America’s Got Talent” siirtyi tiistaina askeleen lähemmäksi kauden 16 finaalia toisella kahdesta semifinaaliesityksestä ja keskiviikkona kyseisen ohjelman yleisöäänestysten perusteella. Tällä välieräkierroksella 11 esitystä per yö esiintyy tuomareiden edessä Simon Cowell , Howie Mandel , Heidi Klum ja Sofia Vergara .

  Syyskuun 7. päivän live -esityksen 11 näytöksestä vain viisi heistä pääsee AGT -finaaliin. Näihin 11 näytökseen kuuluu kolme Golden Buzzer -elokuvalle: Heidin valinta, nopeasti muuttuva taiteilija Lea Kyle ; Howien suosikki, Northwell Nurse Choir ; ja paneelivalitsin, oopperatalo Victory Brinker .

  Myös kauden 16 mestaruuden metsästyksessä ovat: lauluryhmä 1aChord , mentalisti Peter Antoniou , stand-up-koomikot Josh Blue ja Kabir Singh , tanssiryhmä ChapKidz , akrobaatit Rialcris , laulaja Brooke Simpson ja yksipyöräilijät UniCircle Flow .

  Seuraa alla, kun kerromme America’s Got Talentin ”kauden 16 jakson 18 jakson ja kerromme sinulle 8. syyskuuta semifinaalin tulokset live -blogissamme.

  20.00 – Ennen kuin saimme tuloksia, meidät käsiteltiin esitysohjelman viikoittaisessa yhteenvedossa, joka sisälsi näkymätöntä materiaalia tiistai -iltana. Kaiken kaikkiaan tuomarit olivat uskomattoman innoissaan kaikista teoista ja innoissaan siitä, kuinka moni heistä parani edellisistä esityksistään. Siitä huolimatta Simon osui punaiseen X: äänsä kolme kertaa yön aikana, jolloin Heidi kysyi häneltä, onko hän huonolla tuulella. Sofia syytti myös Simonia siitä, että tämä pilaa hänen yhteytensä Pietariin hänen mentaliteettinsa aikana ja aiheutti hänelle sen, ettei hänellä ollut aiottua yhteyttä.

  20:08 – Kuten aina, illan ensimmäinen uutinen on paljastaa teot, jotka sijoittuivat yön äänestyksessä 4., 5. ja 6. sijalle. Näitä tekoja olivat Lea Kyle , UniCircle Flow ja Victory Brinker . Nämä kolme ovat Instant Save -palvelussa yön aikana ja kaksi muuta joutuvat taistelemaan tuomareiden pelastuksen puolesta. Välittömät live -äänestystulokset antoivat Victorylle 38%: n johtoaseman, mutta Lea oli aivan hänen takanaan 34%: lla ja UniCircle perässä 28%: lla.

  20:12 – Kun odotimme lisää tuloksia, AGT: n alumiinit Duo Transcend ja Deadly Games yhdensivät voimansa suorittaakseen vaaratekinsä. Esitys sisälsi veitsenheiton vuorotellen Duon puolisuunnikkaan akrobatian kanssa. Deadly päätti teon kauhistuttavalla tavalla ampumalla jousia taaksepäin olkapäänsä yli käyttäen vain puhelimen etupuolella olevaa kameraa ilmapallon kohdistamiseen hänen suuhunsa, ja Duo antoi meille yhden ikonisista silmänliikkeistään. Sitten erikoishoitona nämä kaksi tekoa liittyivät yhteen viimeiseen temppuun, jossa kaksi naista pitivät ilmapalloa suunsa välissä roikuttaessaan puolisuunnikosta ja ampumalla nuolta.

  20:19 – Terry esitteli ensin Northwell Health Nurse Choir ja 1aChord oppiakseen, mitkä teokset menisivät suoraan finaaliin. Näistä kahdesta lauluryhmästä vain Northwell eteni.

  20.30 – Seuraavaksi Terry toi Kabir Singhin ja Rialcrisin eteenpäin oppiakseen heidän kohtalonsa. Terry kertoi heille huonot uutiset, etteivät kumpikaan pääse finaaliin.

  20:37 – Kun lavalla oli enää neljä näytöstä, Terry antoi tuloksia Brooke Simpsonille ja ChapKidzille . Näiden kahden välissä ainoa, joka pääsee seuraavan viikon finaaliin, on Brooke.

  20:40 – Ja viimeiseksi Josh Blue : n ja Peter Antoniou : n välillä Josh ansaitsi tarpeeksi ääniä etenemiseen.

  20:48 – Terry ilmoitti meille, että Instant Save -äänestys oli yksi lähimmistä, mitä he ovat koskaan saaneet, mutta lopulta jakson aikana eniten kannatusta saanut teko on Lea . Tämä jättää UniCircle Flow’n ja Victory Brinkerin haavoittuvaksi tuomarien enemmistöäänestyksessä finaalin viimeisestä paikasta.

  20:58 – Ensimmäinen tuomari, joka äänesti lopullisen finalistin puolesta, oli Heidi ja hän valitsi Victoryn. Sofia oli seuraava ja valitsi myös Victoryn. Howien suhteen hän päätti « mennä omaperäisyyden mukaan » ja valitsi UniCircle Flow’n. Tämä jätti Simonin päätettäväksi ja hän meni sydämellään ja antoi Victorylle enemmistön tullakseen 10. finalistiksi.

  Latest Posts