More

  « Big Brother 23 » kaksinkertaisen häätöennusteet: Onko se yhtä tylsää kuin lähettää Claire Rehfuss ja Alyssa Lopez seuraavaksi tuomaristoon?

  Keskiviikkoiltana suunnitelmaa muuttavan Power of Veto compin jälkeen Big Brother 23: n hallitseva Cookout-allianssi on nyt valmis lähettämään Claire Rehfussin kotiin samana päivänä, jolloin hänen lähin liittolaisensa koko kauden, Tiffany Mitchell on kotitalouspäällikkö. Mutta tämä torstai on ensimmäinen kahdesta kaksinkertaisesta häätöviikosta, mikä tarkoittaa, että kaksi astuu ulos ovesta ja liittyy tuomaristoon. Viikon yhdistetyissä ennusteissamme kaksi todennäköisintä mennä kotiin näillä paikoilla ovat Claire (21/20 kertoimet ensimmäiseksi) ja Alyssa Lopez (43/20 kertoimet toiseksi).

  Alkuperäinen suunnitelma viikolle oli, että Tiffany ei voita HOH: ta, jotta liitto voisi kohdistaa Clairen Tiffanyn kanssa panttina, mutta Tiff heitti jakoavaimen suunnitelmaan, kun hän kieltäytyi kumartamasta sunnuntain kilpailusta ja antamaan voiton Kyland Young . Kun Tiffany oli ylimmän kerroksen makuuhuoneessa, kohde siirtyi Alyssaan Xavier Prather : n vieressä olevassa korttelissa. Mutta kun Alyssa voitti himoitun POV: n ja pelasti itsensä ehdokkuudesta, Tiffanylla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin korvata hänet ainoa jäljellä oleva ei-Cookout-jäsen Claire. Sellaisenaan torstain ensimmäinen häätö on Clairen ja Xavierin välinen päätös, joka on suojattu Cookoutin lukumäärällä.

  « Tuomariston johdon » hengessä, mutta enemmän tiiviistä ystävyydestään Clairen kanssa, Tiffany kertoi Clairelle uutisen, että hän olisi korvaava ehdokas etukäteen. Puuttumatta liittoutuman olemassaoloon Tiffany teki selväksi, että henkilökohtaisella tasolla hän ei voisi olla vastuussa kahden värillisen kotivieraan vastakkain asettamisesta kortteliin, jättäen hänet Claireksi ainoana vaihtoehtona. Claire ymmärsi Tiffanyn aseman täysin ja lupasi « mennä ulos kuin leijona » taistelemaan pysyäkseen, mutta tiedämme, ettei hän saa tarpeeksi ääniä, vaikka kuinka yrittäisi.

  Clairen väistämättömän häädön jälkeen torstai -ilta muuttuu kaksinkertaiseksi häätöksi ja lähettää yön yhteen kahdesta suunnasta: joko Alyssa ei voita HOH: ta tai POV: ta ja hänet lähetetään kotiin, tai Alyssa voittaa HOH: n tai POV: n, pelastaa itsensä ja vaatii Cookout räjäyttää ja häätää yhden omasta suorana lähetyksenä. Ottaen huomioon, että se on 5 vastaan-1 sekä HOH- että POV-kokoonpanoissa, Alyssalla on yksi tai kaksi vuorta kiivetäkseen estääkseen ennusteemme, että hän lähtee kotiin toisena.

  Jos Alyssa onnistuu sattumalta saavuttamaan epätodennäköisyyden, Cookoutin jäsenet päättävät häätöstä. Jos Alyssa voittaa HOH: n, Xavier on todennäköisesti turvassa lohkolta ja on yksi äänestäjistä. Hän voisi myös teoriassa päästä Alyssan korvaan ohjatakseen hänet valitsemaansa kohteeseen. Sen perusteella, miten tämä viikko sujui, Xavier pyrkii todennäköisimmin kohdistamaan Tiffanylle itsekästä käyttäytymistä, vaikka hän seurasi Clairen häätöä.

  Toinen palapeli on, että jos Azah Awasum ja Derek Frazier pysyvät kumpikin lohkossa, he voivat muodostaa vankan kahden äänestyslohkon neljän hengen päätöksessä . Voisivatko he pakottaa solmion ja saada HOH: n saamaan verta käsilleen tiebreakerina tai vain mennä virran mukana? Ja mihin suuntaan Kyland ja Hannah Chaddha haluavat mennä, jos heillä on valta HOH: na tai äänestäjinä? Niin paljon muuttujia! Niin paljon kysymyksiä! Toivotaan, että jäämme sokeiksi, kerrankin!

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts