More

  Mikä America’s Got Talentin eliminoitu teko ryöstettiin eniten semifinaalissa 2: ChapKidz, UniCircle Flow…?

  Keskiviikon toiseksi viimeinen live -show johti siihen, että toinen kilpailijaryhmä karsittiin “America’s Got Talent” -kaudella 16. Kuusi näytöstä, jotka syrjäytettiin välierien 2 viikon aikana, olivat: tanssiryhmä ChapKidz , yksipyöräinen ryhmä UniCircle Flow , laulava trio 1aChord , koomikko Kabir Singh , mentalisti Peter Antoniou ja akrobaattiset veljet Rialcris . Minkä näistä eliminoiduista teoista mielestäsi eniten ryöstettiin päästäkseen ensi viikon finaaliin? Äänestä alla olevassa kyselyssämme ja puolusta valintasi kommenttikentässä.

  Taajuuden toisessa päässä viidelle lahjakkaalle teolle annettiin vihreä valo Amerikan äänien perusteella ja ne nähdään seuraavaksi finaalissa. Kolme parasta äänestäjää olivat: koraaliryhmä Northwell Nurse Choir , koomikko Josh Blue ja laulaja Brooke Simpson . Pikamuutosartisti Lea Kyle edistyi välittömän tallennuksen ansiosta, jolloin UniCircle Flow ja Victory Brinker jäivät neljän ”AGT” -tuomarin käsiin: Howie Mandel , Heidi Klum , Sofia Vergara ja Simon Cowell . He äänestivät kolmesta yhteen pitääkseen oopperatytön kilpailussa.

  KATSO ’America’s Got Talent’: Katso kaikki 55 Golden Buzzeria AGT -kanavalla vuosien varrella

  AGT-live-bloggaajamme John Benutty kattoi kaikki kilpailijoiden live-esitykset 7. syyskuuta. Tässä oli hänen sanomansa kuudesta eliminoidusta teosta:

  1aCord : Tänään illalla oli ensimmäinen laulava kolmikko, joka tapasi sattumalta seitsemän kuukautta sitten yliopiston kahvilassa ja yhdisti yhteisen rakkautensa uskoa ja laulua kohtaan. Tänä iltana he lauloivat ”Every Breath You Take”, harmonisoimalla äänensä samalla kun yksi jäsen oli mukana pianolla. Kappaleen lopussa heidän kanssaan liittyi pieni kuoro, joka lisäsi esitystä ja nosti sen muutaman askeleen. Tuomarit olivat kaikki hymyileviä ja rakastivat sitä, että he sisälsivät koreografian ja tehostivat sitä aiemmista esityksistään. Heidi huusi, että oli hämmästyttävää, että he tekivät rock -laulusta hymnin. Simon sanoi, että kappaleen sovitus osui tai jäi väliin, mutta heidän laulunsa oli hullu (hienolla tavalla).

  UniCircle Flow : UniCircle Flow’n naiset olivat päättäneet lunastaa itsensä tällä kierroksella parin aiemman esityksensä virheen jälkeen. Tänä iltana heidän 80 -luvun disko -aiheinen esityksensä Dua Lipan ”Physical” -elokuvaan ei tuottanut pettymystä lukuisilla akrobaattisilla hisseillä ja korkeammilla tasapainotempeillä. Heidi sanoi, että tämä ilta oli kevyt ja kupliva, mikä osoitti, että ne ovat monipuolinen teko, jossa on paljon potentiaalia. Sofia piti siitä, että heidän asunsa eivät peittäneet yksipyöriä, joten näin ensimmäistä kertaa rekvisiitan paremmin. Simon lisäsi, että aikaisemmin ne olivat tylsiä, mutta musiikkimuutoksen myötä tällä kertaa se oli täysin erilainen teko ja he olivat saattaneet nousta tarpeeksi finaaliin.

  Kabir Singh : Sarjakuvan tavoitteena AGT: n kanssa on täyttää lupaus, jonka hän antoi isälleen toteuttaa unelmansa ja pitää huolta äidistään. Tänä iltana hänen komediasarjansa kierteli äitinsä tyypillisestä aiheesta ja kääntyi hänen treffielämäänsä. Valitettavasti sarja oli tärisevä, niin paljon, että aikansa loppua kohden Simon osui punaiseen X: äänsä ilmaistakseen paheksuntansa. Simon aloitti arvostelut sanomalla, että sarja ei mennyt hyvin ja surina paransi näytelmää. Howie totesi, että paineita on paljon ja komedia on kovaa, ja myönsi, että se ei mennyt niin hyvin kuin Kabir halusi. Heidi sanoi kuulleensa naurua yleisöltä ja että hän on miellyttävä ja helppo katsella. Sofia liittyi Simoniin hylkäämiseen ja totesi, että hän oli näkyvästi hermostunut ja että hänen energiansa oli poissa.

  Peter Antoniou : Mentalisti pyysi Terryä auttamaan häntä lavalla satunnaisella valokuvakokoelmalla, jonka fanit toimittivat kotona, jotta he voisivat hyödyntää pelkästään valokuviin perustuvia ajatuksia. Hän myös pyysi Sofiaa valitsemaan yhden valokuvista sattumanvaraisesti ja kertomaan telepaattisesti Peterille, mitä kuvassa oli. Valitettavasti tämä temppu ei toiminut, koska hän ei kuvaillut oikeaa kuvaa, joka oli hänen käsissään, mutta kun hän sulki sarjan heijastamalla omia ajatuksiaan Terryn päähän niin, että Terry kuvasi oikein, mitä Simonin käsissä olevassa kuvassa oli, hän todella lunastanut koko jutun. Heidi sanoi, että Peterin esiintyminen näyttämöllä on hienoa ja että hän on täydellinen Vegasiin. Kaiken kaikkiaan Simon oli hämmentynyt siitä, miksi Sofian temppu meni pieleen, ja se antoi Peterille tilaisuuden ottaa huomioon, että mentaalisuuden kanssa asiat eivät aina mene oikein, mutta Simon osui silti punaiseen X.

  ChapKidz : Tanssiryhmä nousi lavalle tänä iltana hiphop -rutiinilla, joka korosti heidän synkronisuuttaan ja taitoaan korostaen samalla, että he ovat yksi kauden energisimmistä teoista. Tuomarit seisoivat innostuneina suosionosoituksina heidän puolestaan, kun yleisö huusi kovemmin kuin he tekivät mistään muusta teosta. Heidi sanoi, että heidän tarkkuutensa oli täydellinen ja he saattoivat turvata paikkansa finaalissa. Simon lisäsi jännitystä kutsumalla sitä illan parhaaksi esitykseksi, ja Sofia ilmaisi jo odottavansa, että he voivat jälleen esiintyä finaalissa.

  Rialcris : On tärkeää pitää mielessä, että veljillä voi kestää kuukausia ja kuukausia harjoittelua, jotta he voivat täydentää AGT-esitystä varten kokoamansa 2 minuutin näytöksen. Tänä iltana tämä koulutus tarjosi enemmän inhimillisiä torneja, joissa kaverit nostivat ja tasapainottivat toisiaan kaikkein mahdottomimmilla tavoilla, kuten kaulan ympärille koukistetut jalat ja kaksi yhden käsivarren käsijalkaa. Jälleen kerran Simon oli röyhkeä ja osui punaiseen X: äänsä (kolmas kerta tänä iltana!), Kun muut tuomarit taputtivat innoissaan teosta. Sofia kutsui sitä luovaksi ja jännittäväksi, mutta Simon totesi, että se on ollut sama hidas teko joka kerta, kun he ovat tulleet lavalle. Heidi ja Howie nauttivat molemmat esityksestä sanoen, että luottamus, vahvuus ja vaara yhdistyvät teoissaan.

  Muista tehdä AGT -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen kuin tulosjakso näkyy NBC: ssä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan « America’s Got Talent » -taulukossa. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts