More

  « Big Brother 23 » jakson 31 yhteenveto: Cookout menettää kaksi jäsentä 16. syyskuuta tapahtuvan kaksinkertaisen häädön aikana

  Toinen viikko, toinen kaksinkertainen häätö. Vain kuusi Cookoutin jäsentä pysyi pelissä torstain kahden tunnin live-jakson alussa: Kotitalouspäällikkö Kyland Young , ehdokkaat Tiffany Mitchell ja Hannah Chaddha < /strong>, sekä Azah Awasum , Derek Frazier ja Xavier Prather . Pelaajilla ei ollut aavistustakaan siitä, että he menettävät kaksi ihmistä tuomariston taloon, varsinkin kun otetaan huomioon, että viime viikko oli myös kaksinkertainen häätö, jossa Claire Rehfuss ja Alyssa Lopez molemmat syrjäytettiin. Joten mitkä kaksi Cookoutin jäsentä pitivät erityisiä henkilökohtaisia ​​kokouksia Julie Chen Moonvesin kanssa koko illan?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » yhteenveto kaudesta 23, jakso 31 saadaksesi selville, mitä tapahtui torstaina 16. syyskuuta kello 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttien osiosta CBS: n todellisuus -TV -ohjelmasi suosikki BB23 -kotikävijöistäsi, joka ärsyttää sinua eniten ja kuka mielestäsi lopulta liittyy Big Brother -voittajien luetteloon ja voittaa 750 000 dollarin pääpalkinnon.

  Päivitä päivitys/lataa tämä Big Brother 23 -liviblogi uusimpia päivityksiä varten .

  20.00 – « Aikaisemmin Big Brotherissa! » 30. jaksossa Tiffany ja Hannah reagoivat Kylandin ehdokkuuteen häätöön, jonka he pitivät liittolaisenaan. He antoivat kaikkensa ”BB Comics” Power of Veto -kilpailussa, mutta Tiffany aikakatkaistiin (huh?) Ja Hannah ei kyennyt Kylandiin. Molemmat naiset yrittivät vakuuttaa kilpailun voittajan ottamaan heidät pois korttelista, mutta Kyland piti tietysti ehdokkuutensa ennallaan, eikä halunnut saada vielä enemmän verta käsiinsä. Kuka äänestetään ensimmäisenä tänä iltana? Ja kuka seuraa heitä ovesta myöhemmin? Mennään!

  20.08 -Julie toivottaa meidät virallisesti tervetulleeksi tähän kahden tunnin yllätykseen. Koska on kaksi tuntia, veikkaan, että Julie pystyy väärentämään ne hienosti, koska ensimmäisen tunnin pitäisi näyttää normaalilta. Toivottavasti on täysi kaaos! Nyt palaamme keskiviikon veto -kokouksen loppuun. Kumpikaan Tiffany tai Hannah eivät luovuta pelistään, mutta ensin muistelmat makuuhuoneessa. Tiffany sanoo, että hän todella halusi pelata peliä kovasti, mutta mahdollisuus varmistaa ensimmäinen Big Brotherin musta voittaja tuli ensin. Vaikka molemmat todennäköisesti lähtevät pian, he olivat osa historiallista juoksua.

  20:11 – Tiffany puhuu Azahin kanssa. Hän haluaa pysyä tässä pelissä, mutta hän on huolissaan siitä, että Big D ei koskaan työskentele hänen kanssaan (hän ​​ei). Tiffany ei ymmärrä, miksi Big D on halukkaampi työskentelemään Hannahin kanssa kuin hän. Azah tuskin vaivautuu kuuntelemaan tätä pelipuhetta, koska hänen on määrä ottaa uudet torkut. Tiffany lähtee toivoen voivansa vakuuttaa Xavierin pelastamaan hänet.

  20:15 – Nyt Kyland puhuu Azahille. Hänellä ei ole aavistustakaan mitä hän sanoo, enkä minäkään. Hänen kykynsä vaeltaa tavoitteettomasti on uskomaton. Azah vain nyökkää ja kun hän on päiväkirjahuoneessa, hän sanoo, ettei aio kysyä Kylandilta miten hän voi, milloin tahansa pian. Seuraavaksi Kyland puhuu Xavierille siitä, kuinka hän on ainoa henkilö, johon hänen perheensä voi jatkuvasti luottaa. Sitten Xavier paljastaa, että hänen veljensä kuoli huhtikuussa ja hän pelaa veljensä kunniaksi ja veljenpoikansa puolesta.

  20:20 – Tiffany lähestyy Big D: tä. Lähestymällä Big D: tä tarkoitan, että hän makaa sängyssä hänen kanssaan. Jos haluat puhua Big D: lle, sinun on mentävä hänen luokseen! Hän pyytää tapaustaan ​​pysyä Hannahin yllä, mutta Big D näyttää kadonneelta. Tiffany luopuu hänestä ja yrittää Xavieria vielä kerran. Hän sanoo tietävänsä olevansa Kylandin kohde, mutta jos hän lähtee, Xavier on seuraava. Miksi Kyland lähtisi Big D: n tai Azahin perässä? Se on pätevä argumentti, mutta Tiffanylla ei ole aavistustakaan, että Xavier suostui kahden viimeisen sopimuksen Kylandin kanssa. Xavierin ja Tiffanyn välillä on myös luottamuksen puute, joten hän ei todellakaan usko hänen sanojaan. Myöhemmin Xavier ja Big D vertaavat muistiinpanoja ja ihmettelevät, voisiko Hannah olla jopa suurempi uhka kuin Tiffany.

  20.30 – Julie onnittelee Cookoutia tehtävänsä saavuttamisesta. Tiffany sanoo, että hänelle oli tärkeää, että tämä ryhmä teki historiaa, ja siksi hän auttoi muodostamaan tämän liiton. Xavier kutsuu sitä ”uraauurtavaksi” ja Big D sanoo, että oli suuri haaste pitää tämä kuusi viimeistä yhdessä, mutta se oli kaiken sen arvoista. Hannah sanoo olevansa « kuuma sotku », kun hänen täytyi sanoa hyvästit Derek Xiaolle ja hän tunsi pettäneensä heidät, mutta Cookout tuli aina ensin. Kyland sanoo, että Cookout lisäsi peliin kerroksen, jota hän ei ollut koskaan ennen nähnyt, ja joskus ne olivat ristiriitaisia. He kaikki suostuivat valitsemaan Cookoutin kaiken muun sijaan. Julie sanoo sitten, että Cookoutista tuli ensimmäinen kuuden hengen liitto, joka pääsi yhdessä loppuun asti. Azah sanoo, että vaikka hän kamppaili tässä pelissä, usko on pitänyt hänet vahvana.

  20.35 – On aika kirjautua sisään tuomaristoon! Britini D’Angelo ja Derek X. eivät ole yllättyneitä nähdessään Sarah Beth Steagallin kävelevän sisään. Derek X. ei ymmärrä, miksi Sarah Beth häädettäisiin, ellei se olisi täysin emotionaalinen liike, joka pettää hänet. Sitten Sarah Beth näyttää heille kuvamateriaalin, jossa Tiffany nimittää hänet ja anonyymi HOH pitää hänet lohkossa. Britini on järkyttynyt nähdessään Sarah Bethin korttelissa Kylandin ja Xavierin kanssa, mutta Sarah Beth häädettiin ulos. Asiat hämmentävät heitä entisestään, kun he näkevät Hannahin käyttävän Veto -voimaa Xavierissa. Sarah Beth on vakuuttunut siitä, että kaikki mustat pelaajat tekevät yhteistyötä tehdäkseen historiaa. Derek X: llä ei ollut aavistustakaan, että mustalainen ei olisi koskaan voittanut. Hänen mielestään se on jalo tehtävä ja on vaikuttunut siitä, että he ovat pitäneet liiton yhdessä viikosta 1 lähtien.

  20:36 – Sarah Beth kunnioittaa Kylandin päätöstä olla kertomatta hänelle liittoutumisesta, mutta hän on silti järkyttynyt joistakin hänen tarpeettomista valheistaan. Britinin mielestä Kyland on edelleen talon ärsyttävin henkilö. Ei kovin hyvä tuomaristo, Kyland!

  20.45 – Claire saapuu seuraavaksi tuomaristoon. Ei ollut yllättävää nähdä Clairen kävelevän oven läpi, mutta muut valamiehet hämmästyvät, kun he näkevät, että Tiffany karkottaa hänet. Pian Clairen jälkeen Alyssa astuu sisään ja myöntää olevansa todella « himmeä », koska hänellä ei ollut aavistustakaan Cookout -liiton olemassaolosta. Kun tuomarit vihdoin näkevät kuvamateriaalin siitä, miten viikko pelattiin, he tuskin uskovat silmiään. He eivät olisi koskaan odottaneet, että Tiffany olisi vastuussa Clairen häätöstä. Claire selittää, että Tiffany oli tuhoutunut, mutta hänellä ei ollut vaihtoehtoa. Claire kunnioittaa ja ihailee Tiffanyn luonnetta ja haluaa silti hänen voittavan.

  20:48 – Seuraavaksi tuomarit katsovat, että Alyssa häädetään Hannan HOH: n hallituskaudella. He ovat järkyttyneitä Xavierin vetoesityksestä ja he tietävät, että hän on heittänyt kilpailuja. Tässä vaiheessa koko tuomaristo haluaa Xavierin voittavan. Alyssa toivoo, että Hannah pääsee kahden viimeisen joukkoon ja ajattelee, että häntä on aliarvioitu koko ajan.

  20:56 – On illan ensimmäisen suoran äänestyksen ja häätöjen aika. Ennen äänestystä Tiffany ja Hannah pitävät lyhyitä, kunnioittavia puheita, mutta Tiffany sanoo, jos hän pysyy talossa tällä viikolla, Kyland on korttelissa seuraavaksi. Kuten odotettiin, Tiffany häädetään äänin 3-0.

  21.00 – Julie kutsuu kaikki olohuoneeseen ja onnittelee kaikkia viidestä finaalista. Sitten hän paljastaa, että tänä iltana on kaksinkertainen häätöjakso. Kaikki näyttävät ahdistuneilta. Rakastan tätä! Peli käynnissä!

  21:08 – Virta riittää! Lähtevänä HOH: na Kyland ei voi kilpailla. ”BB Ballers” -pelaajilla on 12 hopeapalloa nurmikolla rampin lopussa. Julien « liikkeellä » he ottavat pallon pallolaatikostaan ​​ja rullaavat sen ylös ramppia yrittäessään lyödä hopeapallonsa pois. Kaksi ensimmäistä kotiäitiä, jotka lyövät kaikki 12 pois ja painavat nappia, etenevät toiselle kierrokselle. Toisen kierroksen voittajaksi tulee uusi HOH. Xavier on ensimmäinen pelaaja, joka etenee toiselle kierrokselle ja jota seuraa Azah. Hannah ja Big D on eliminoitu.

  21:20 – Xavier ja Azah kohtaavat nyt tämän HOH -kilpailun toisella kierroksella. Tällä kierroksella he heittävät pallonsa nurmikolle sen sijaan, että he lyövät palloja nurmikolta. He heittävät 10 palloa ja kotikävijä, jolla on eniten palloja nurmikollaan, tulee seuraavaksi HOH: ksi. Kummankin maalin tekoon tarvitaan viisi laukausta, mutta molemmat tekevät samaan aikaan! Azah johtaa johtoa kuuden laukauksen jälkeen. Seitsemän laukauksen jälkeen Azah johtaa 3-2. Yhdeksän laukauksen jälkeen Azah johtaa 4-3. Viimeisessä laukauksessa Azah voittaa 5-3! Azah on vihdoin voittanut kilpailun ja hän on uusi HOH! Kenet hän laittaa lohkoon?

  21:26 – On nimitysseremonian aika. Ennen mainosta Azah kertoi Hannahille, että hän oli menossa kortteliin Xavierin kanssa. Azah sanoo, että hänellä on suunnitelma, että Hannah pysyy talossa, mutta en voi sanoa, valehteleeko hän, tietämätön vai vakava. Hän lupasi Kylandille, ettei hän laita häntä kortteliin. En ole varma, miksi naiset koskaan luottavat miehiin tässä ohjelmassa, se ei koskaan onnistu heille. Joka tapauksessa nimitysseremonia järjestetään ja Azah nimittää Hannahin ja Xavierin häätöön.

  21:40 – Nyt on kesän (toistaiseksi) tärkeimmän Power of Veto -kilpailun aika. Teoksessa What the Bleep? kotiäidit näkevät useita videoita, jotka sisältävät entisten taloudenhoitajien lausuntoja. Jokainen lausunto sisältää tyhjennetyn lauseen. Julie sanoo sitten, mitä sanottu sana on, ja pelaajien on päätettävä, onko se totta vai tarua. Seitsemän videon jälkeen Kyland ja Xavier kohtaavat tie-breaker-kysymyksen. Kuinka kauan « Cluckster » HOH -kilpailu kesti sekunneissa? Se pelaaja, joka on lähimpänä ilman ylitystä, voittaa. Xavier sanoo 1 100 ja Kyland 1690. Kyland on voittanut veto -oikeuden.

  21:47 – Kylo päättää käyttää veto -seremoniassa veto -oikeutta Xavierissa. Ainoa toinen vaihtoehto lohkon asettamiseksi on Big D. Luulen, että hän todella ajatteli, että Hannah ja Big D olisivat molemmat turvassa. Hanna lähtee pian. Azah on poissa ensi viikolla.

  20:52 – On illan toisen suoran äänestyksen ja häätöjen aika. Kyland ja Xavier ovat päättäneet häätää Hannahin. Pojat pysyvät yhdessä.

  20:59 – Selvitä, kuka voittaa seuraavan HOH: n perjantai -iltana ja ketkä seuraavat kaksi häätöehdokasta. Kun kamera palaa taloon viimeisiä hetkiä varten, Azah näyttää melko raivoisalta. Hänet pelattiin!

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts