More

  Big Brother 23 -spoilerit: Ketkä ovat viikon 11 ehdokkaita häätöön 23. syyskuuta?

  Tiedämme vain, että olet kuollut saadaksesi selville, kuka voitti Do-or-Die-viikon 11 kotitalouspäällikkö-kilpailun ja ketkä sitten ehdottivat mahdollisesta häätöstä 23. syyskuuta. Jos kuka ei voi odottaa perjantain erikoisjaksoon, kaikki « Big Brother » 23 spoilerit. Olemme seuranneet live-syötteitä torstaina nauhoitetun kahden tunnin kaksinkertaisen häädön päättymisen jälkeen, ja meillä on kaikki sisäpiiritiedot siitä, mitä BB23-talossa on tapahtunut Tiffany Mitchellin ja Hannah Chaddhan jälkeen lähetettiin pakkaamaan.

  Heti sen jälkeen, kun #BB23 allekirjoitettiin 16. syyskuuta, live -syötteet tulivat takaisin. He olisivat olleet offline -tilassa melkein kaksi päivää, kun kotiäitit päättivät viikon 10 ja alkoivat viikolla 11. Tuotantovaatimusten vuoksi Final 4 HOH -kilpailu ja viikon 11 ehdokkuudet oli tehtävä ja pölytetty siihen aikaan, kun katsoimme esityksen. Torstai. Tämä johtui siitä, että editointitiimi voisi koota toisen jakson ajoissa ennen perjantaita sunnuntain sijasta (kun Emmys -lähetys esitetään CBS: ssä).

  Live -syötteistä opimme, että viikon 11 HOH on Xavier Prather . Hän otti tittelin Derek Frazierin ja Kyland Youngin yli. Ainoa vielä kilpailussa oleva nainen – Azah Awasum – ei voinut kilpailla, koska hän oli lähtevä HOH. Xavier on ollut kotitalouspäällikkönä vain kerran aikaisemmin viikolla 3, kun hän valvoi Brent Champagne : n häätöä koskevaa yksimielistä äänestystä.

  Ei ollut yllätys, kun saimme tietää, että Xavier nimitti Azahin häätöön 23. syyskuuta. Tietysti Azah on kohde. Ainoa tapa välttää häätö on voittaa lauantaina Veton voima -kilpailu ja vaihtaa itsensä Derekiksi maanantaina järjestettävässä POV -seremoniassa. Raportoimme näistä tärkeistä tuloksista heti, kun ne on saatu.

  Siihen asti äänestäkää kyselyssämme, kenet haluatte häädettäväksi torstaina. Tai pidätkö sekä Azahista että Kylandista niin paljon, että haluat nähdä vaihtoehdon ehdokkuuksissa POV: n kautta? Muista äänestää kommenttiosiossa mielipiteesi #BB23: sta tähän mennessä.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts