More

  Big Brother 23 -spoilerit: Kuka voitti Final 4 House of Headhold -kilpailun #BB23: lla?

  Tiedämme, ettet voi odottaa perjantai-iltaan asti selvittääksesi, kuka voitti « tee tai jätä » -viikon 11 kotitalouspäällikkö-kilpailun « Big Brother » -tapahtumassa. Olemme seuranneet live -syötteitä tarkasti nauhoitetun jakson päättymisen jälkeen 16. syyskuuta. Jatka lukemista, jos haluat « Big Brother 23 » -spoilereita siitä, kuka hallitsee taloa kilpailun toiseksi viimeisellä viikolla.

  Tämän viikon kotitalouspäällikön tittelin voittajalle taataan paikka kolmen viimeisen joukossa. Voimme jo raportoida tämän taistelun leukaa pudottavista tuloksista HOH: ksi, koska tämä haaste oli jo tapahtunut, kun näimme torstain erikoisen kahden tunnin kaksinkertaisen häädön.

  Tämä johtui siitä, että tuotannon piti valmistaa « Big Brother » -sarjan erityisjakso perjantaina 17. syyskuuta. Tavallinen sunnuntaiaikaväli on Emmyn käytössä. Tämä tarkoitti sitä, että Final 4 HOH -kilpailu ja siitä johtuvat ehdokkuudet oli lukittava paikalle aikaisin.

  Lähtevänä HOH: na Azah Awasum ei voinut kilpailla viikon 11 HOH: ksi. Kun Tiffany Mitchell ja sitten Hannah Chaddha lähtivät, hän on viimeinen seisova nainen. Cookoutin muut kolme jäljellä olevaa kotiäitiä – Derek Frazier , Xavier Prather ja Kyland Young – asetettiin vastakkain. Vaikka Derek F. ei ollut koskaan omistanut kotitalouspäällikön tittelin, Kyland oli ollut vastuussa kolme kertaa – viikko 2, viikko 6 ja viikon 10 ensimmäinen kierros – kun taas Xavier oli ollut HOH viikolla 3.

  Sivun reunalla istuen Azah tiesi, että kolme miestä, jotka ovat linjassa keskenään, olivat ylivoimaisia. Xavier voitti viikon 11 kotitalouspäällikön tittelin ja ehdottomasti nimeää hänet häätöön 23. syyskuuta. Ainoa tapa, jolla Azahia ei häädetä ensi torstaina, on voittaa veto -voima -kilpailu lauantaina. Katsomme ja raportoimme POV: n tuloksista. Siihen asti kenet haluat voittaa ”Big Brother” 23? Ääni pois alla olevasta kommenttiosasta.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts