More

  Big Brother 23 -spoilerit: Syyskuun 17. jakso sisältää viikon 11 kotitalouspäällikön ja heidän häätöehdokkuutensa

  Perjantain erikoisjakso « Big Brother » alkaa viikon 11 kotitalouspäällikkö-kilpailun make or break -tuloksilla, jotka nauhoitettiin ennen torstaina lähetettyä kahden tunnin esitystä. Näemme myös Tiffany Mitchellin ja sitten Hannah Chaddhan häätöä koskevien äänestysten seuraukset neljästä jäljellä olevasta kotikävijästä. Katsomme myös viimeisen 4 häätö -ehdokkuuden HOH: n ilmoitusta viikolla 11 HOH, jotka kohtaavat suorassa äänestyksessä 23. syyskuuta.

  Jatka lukemista, niin saat tietää, mitä kaikkea BB23-faneille on luvassa 17. syyskuuta. Meillä on kaikki jakso 32, kun olemme seuranneet live-syötteitä jatkuvasti ja meillä on kaikki ”Big Brother” 23 -spoilerit.

  Lähtevänä viikolla 10 kotitalouspäällikkönä Azah Awasum ei voinut kilpailla tällä viikolla. Jokainen kolmesta jäljellä olevasta kotikävijästä – Derek Frazier , Xavier Prather ja Kyland Young – oli päättänyt vallata ohjat tämän vuoden toisella viimeisellä viikolla kilpailu, koska se tarkoitti, että heillä oli taattu paikka kolmessa finaalissa.

  Xavier voitti HOH -kilpailun vasta toisen kerran tällä kaudella; viikolla 3 hän suunnitteli Brent Champagnen sulkemisen. Tämä voitto ei olisi voinut tulla paremmalla hetkellä leikkauskilpailussa. Xavier on varma paikasta Finaalissa 3 ja saa valita, kenen kolmesta kilpailijastaan ​​laittaa leikkuupalkin päälle.

  Ei ollut yllätys, kun Xavier ilmoitti, että Azah, viimeinen seisova nainen, kohtaa ampumarajan 23. syyskuuta. Meidät kuitenkin heitettiin, kun hän nimesi Kylandin toiseksi häätöksi.

  Jos joku näistä ehdokkaista voittaa veto -voiman lauantaina, Derek joutuu heidän tilalleen ja POV -voittaja antaa ainoan äänen häätöstä. Jos Xavier tai Derek voittavat POV: n, liuskekivi pysyy samana ja Derek päättää, kuka menee ja kuka liittyy Xavieriin ja itseensä finaalissa 3.

  Muista äänestää kyselyssämme, kenet haluaisit nähdä häädettäväksi torstaina. Tai pidätkö sekä Azahista että Kylandista niin paljon, että haluat nähdä vaihtoehdon ehdokkuuksissa POV: n kautta? Äänestä kommenttikentässä ajatuksiasi #BB23: sta tähän mennessä.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts