More

  « Iso veli 23 » Tiffany: « Kyland haluaa pitää Xavierin, koska hän on niin itsekäs »

  Cookout teki historiaa pääsemällä Big Brother 23: n kuuden viimeisen joukkoon, mikä takaa mustan voittajan ensimmäistä kertaa, mutta henkilö, joka loi perustan ryhmän menestykselle ironisesti, ei tule nauttimaan siitä enää. Tiffany Mitchellistä – joka keksi suunnitelman jokaiselle Cookoutin jäsenelle ilman Derek F. pariliitosta sotilaan kanssa, jotta he hallitsisivat aina äänestystä – tuli ensimmäinen Cookoutin jäsen mennä tuomaristoon torstaina 3-0-häädön jälkeen.

  Tiffany yritti parhaansa pysyä yli Hannahin (joka seurasi häntä ovesta hetken kuluttua kaksinkertaisessa häätössä) ja tarjosi melko maukkaan tarjouksen Kylandille ennen kuin vahvisti sen Xavier sen jälkeen, kun edellinen hylkäsi sen, mutta tällä viikolla ei koskaan järjestetä äänestyksiä, koska Tiff oli pitkään ollut Cookout-miesten tavoite, jotka yrittävät päästä yhdessä kolmeen viimeiseen paikkaan.

  Mitä mieltä Tiff on siitä, että Ky kohtelee häntä X: n kaltaisen vahvemman uhan sijaan? Olisiko hän kunnioittanut sopimustaan ​​X: n kanssa? Ja luuleeko hän, että muut tuomarit ovat jo keksineet Cookoutin? Ota selvää alla.

  Gold Derby: Olit hyvin turhautunut siitä, että Kyland valitsi Xavierin sinun ja Hannahin sijaan, ja kuvailit sitä Ky: ksi, joka haluaa Batmanin ja Supermanin välienselvityksen. Miksi luulet, että hän haluaa pitää X: n sen sijaan, että päästäisi eroon hänestä?
  Tiffany: Luulen, että Kyland haluaa pitää Xavierin, koska hän on niin egoistinen ja uskoo voivansa istua yhden parhaan vieressä ja voittaa. Luulen, että hän todella haluaa Batmanin ja Supermanin välienselvityksen. Hän on suuri Marvel -sarjakuvien fani. Mielestäni tämä olisi hienoa hänen ansioluettelolleen. Luulen, että Kyland haluaa voittaa parhaan, joten hän ei halua viedä ketään loppuun tai istua jonkun vieressä lopussa, jonka hän vain lyö yksimielisesti. Hän haluaa tuntea itsensä kilpailijaksi, aivan kuten hänen täytyi todella työskennellä voittaakseen jonkun.

  Kultainen Derby: Kun Kyland hylkäsi sopimuksesi, tarjosit sen Xavierille ja lupasit hänelle ehdottoman uskollisuuden ja kaksi viimeistä. Olisitko pitänyt sanasi?
  Tiffany: Kun Kyland ei hyväksynyt sopimustani ja tarjosin sen Xavierille, aion ehdottomasti pitää sanani. Kyland, asetit minut kortteliin, et käyttänyt Veto -voimaa minuun, et ottanut sopimustani. Jos Xavier olisi antanut minulle mahdollisuuden ja hän olisi pitänyt minut siinä talossa, hän olisi pitänyt uskollisuuttani ja olisin lähtenyt Kylandin perään.

  Gold Derby: Miten olisit pelannut, jos Cookoutia ei olisi olemassa ja voisit priorisoida yksittäisen pelisi?
  Tiffany: Vau, tämä on kysymys, jonka olen kysynyt itseltäni paljon tässä pelissä. Jos Cookoutia ei olisi olemassa, olisin varmasti pelannut toisin. Olisin pitänyt Clairea aina kahteen viimeiseen asti. Olisin pitänyt Derek X: tä vieressäni. Olisin pitänyt Hannahin vieressäni. Olen jopa pitänyt Kylandin. Luulen, että minä, Hannah, Claire, Derek X. ja Kyland olisimme muodostaneet loistavan tiimin lakaisemaan talon läpi.

  Gold Derby: Luuletko, että se, että keksit Cookoutin yleissuunnitelman, teki sinusta myös kohteen, koska se on valtava argumentti voittaaksesi kaksi viimeistä?
  Tiffany: Tiedän, että pääsuunnitelman tekeminen teki minusta valtavan kohteen talossa. He rakastivat sitä, että keksin yleissuunnitelman, mutta he eivät heti halunneet viedä minua kuutta pidemmälle tämän yksinkertaisen tosiasian vuoksi, niin ehdottomasti. Tavoite nro 1 sen jälkeen kun keksin tuon suunnitelman.

  Gold Derby: Kerroit periaatteessa Clairelle Cookoutista nimeämättä sitä. Luuletko, että tuomarit ovat jo keksineet Cookoutin ja miten luulet heidän reagoivan siihen?
  Tiffany: En ole varma, ovatko tuomarit keksineet Cookoutin. Tiedän, että Claire on erittäin fiksu. Hän oli todella lähellä ymmärtää, että teemme yhteistyötä. Hän kysyi minulta, olimmeko liitossa, ja vastasin hänelle ei. En tiedä uskoiko hän siihen vai ei. Derek X. oli myös hyvin lähellä asioiden selvittämistä. Luulen, että kun he istuivat yhdessä, perustuen Alyssaan , joka seurasi Clairea ovesta, he luultavasti ymmärsivät: « He työskentelevät yhdessä. » En vain tiedä kuinka tarkasti he tiesivät, että teemme yhteistyötä.

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa piilee päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts