More

    « The Voice »: Ariana Granden opettaja kaudella 21

    Ariana Grande liittyi The Voice -kauden 21 valmentajaksi. Musiikin supertähti liittyy maanmurhaajaan Blake Shelton , “American Idol” -alumnit Kelly Clarkson ja EGOT -mestari John Legend noissa pyörivissä punaisissa tuoleissa. Mitä luulet tämän Grammy -voittajan tehneen muita kolmea musiikkisupertähtiä vastaan, jotka toimivat mentorina tässä todellisuuskilpailusarjassa. Minkä arvosanan annat Ariana Grandelle uusimmaksi The Voice -valmentajaksi?

    Grande korvaa Nick Jonasin , joka opetti Rachel Macin neljännelle sijalle viime kaudella. Shelton valmensi Cam Anthonya voittoon kaudella 20. Shelton on ollut The Voice -elokuvassa ensimmäisestä kaudesta lähtien ja kerännyt kahdeksan voittoa. Clarkson, kaikkien aikojen ensimmäinen American Idolin voittaja, on voittanut kolme seitsemästä tähänastisesta kaudestaan. EGOT -mestari Legend on voittanut vain kerran viidessä vuodessa.

    Ariana näytti varmasti putkensa avausnumerossa kolmen muun valmentajan kanssa. Blake ja John aloittivat musiikillisen musiikin kappaleella ”Hold On, I’m Comin”, ennen kuin Kelly ja Ariana vastasivat ”Respect” -kutsuunsa. Ansaitsi Ariana kunnioituksesi valmentajana. Äänestä alla olevassa kyselyssämme ja äänestä sitten kommenttiosiossa.

    Latest Posts