More

  ”The Voice” kauden 21 jakson 2 yhteenveto: Käyttivätkö Ariana Grande tai John Legend lohkojaan?

  ”The Voice” -kauden 21 ensi -ilta jatkui 21. syyskuuta Ariana Grande , John Legend , Blake Shelton ja Kelly Clarkson kaikki jatkavat tiimiensä rakentamista sokean koeajan aikana. Koska Blake ja Kelly käyttivät lohkojaan maanantain jakson aikana, se tarkoitti, että vain Arianalla ja Johnilla oli edelleen valta taskussa estää kilpailijaa hankkimasta taiteilijaa joukkueilleen. Käyttivätkö he kumpikin lohkojaan tiistain jaksossa vai pitivätkö ne kiinni pidempään?

  Lue alta minuutti kerrallaan yhteenvetomme « The Voice », kausi 21, jakso 2, niin saat selville, mitä tapahtui tiistaina 21. syyskuuta kello 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttikentässä suosikkitaiteilijoistasi NBC: n pitkäaikaisessa todellisuus-TV-ohjelmassa, kenelle valmentajallesi juotat ja kenen luulet lopulta liityvän The Voice -voittajien luetteloon tällä 21. kaudella. Carson Daly isännöi Emmy-palkittua ohjelmaa. Tässä ovat joukkueen nykyiset jaottelut:

  TEAM KELLY: Tyttö nimeltä Tom , Kinsey Rose

  TEAM LEGEND: Jonathan Mouton , Jack Rogan

  TEAM ARIANA: Katie Rae , Katherine Ann Mohler , Vaughn Mugol

  TEAM BLAKE: Peedy Chavis , Wendy Moten

  Jatka tämän The Voice -liviblogin päivittämistä/lataamista uusimpien päivitysten vuoksi .

  20.00 – « Aiemmin » The Voice « -palvelussa! » Kauden ensi-illassa neljä all-star-valmentajaa aloitti hommat räjähdyksellä esitysmusiikilla ”Hold On, I’m Comin” ja “Respect”. Yön loppupuolella Kelly esti Blaken maalaistaiteilijan Kinsey Rose’n esityksen aikana « Cowboy Take Me Away ». Myöhemmin Blake esti Johnin (ja sitten valehteli siitä), kun Wendy Moten räjäytti katon talolta ”We Can Work It Out” -kannella. Kaksi korttelia alas, kaksi matkaa.

  20:12 Lana Scott aloittaa hommat tänä iltana. 28-vuotias Virginiasta peräisin oleva countrylaulaja voisi tehdä Blaken onnelliseksi, koska hän odottaa edelleen maalaulajaa tiimiinsä. Valitettavasti Kelly on Lanan idoli, koska hän haluaisi olla country/pop -crossover -taiteilija. Lana laulaa ”Hole in the Bottle” ja hänen kevyt, kupliva ääni saa Blaken heti painamaan painiketta ja Kelly seuraa pian. Se on Lanan kaksituolinen vuoro. Blake huudahtaa: « Se on maa! » Hän jatkaa bash Kellyä (kuten aina) ja kehuu sitten Lanan « whiny » ääntä. Kelly kutsuu Blaken valehtelijaksi ja yrittää heiluttaa häntä kyljelleen turkoosilla takilla. He jatkavat hölynpölyään niin kauan, että John ja Ariana nousevat ylös ja kävelevät lavalta popcornia varten. Okei, tämä pohdinta kestää aivan liian kauan. Kääri se ylös! Tämä uuvuttava ensimmäinen koe päättyy lopulta siihen, että Lana päättää liittyä Team Blakeen.

  20:28 Seuraavaksi Samuel Harness , 26-vuotias Indianasta, joka on yksi viidestä adoptoidusta sisaruksesta. Hänen isänsä ja setänsä soittavat bluegrass -yhtyeessä, ja Samuel on rakastanut kasvaa perheessä, jossa on niin erilaisia ​​etnisiä ryhmiä. Kun Samuel oli 18 -vuotias, hän tapasi biologisen äitinsä ja se antoi hänelle lisää ymmärrystä. Musiikista tuli hänelle terapeuttista, koska hän on aina kamppaillut identiteettinsä kanssa. Samuel hidastaa rock -kappaleen ”Here Without You” ja tekee siitä oman. Rakastan hänen äänensävyään. John kääntyi ensimmäisenä, ja hänen jälkeensä tulivat Blake ja Ariana. Tällainen ääni puuttuu radiosta tänään. Ariana on vaikuttunut hänen ainutlaatuisesta äänestään. Samuel vakuuttaa, ettei hän laula kantrimusiikkia ja että hänen vaikutteensa ovat Bruno Mars , Lewis Capaldi ja Ed Sheeran . John väittää tekevänsä hienon lisäyksen joukkueeseensa, ja Blake vertaa Samuelin ääntä « paistomunaan ». Samuel on päättänyt liittyä Team Legendiin!

  20:36 Carolina Alonso on 23-vuotias meksikolainen maahanmuuttaja, joka asuu Renossa Nevadassa. Kun hänen perheensä saapui ensimmäistä kertaa Yhdysvaltoihin, hän oli hämmentynyt asumaan setänsä autotallissa, mutta nyt hän on ylpeä siitä, mistä tuli. Hän laulaa perheensä kanssa joskus mariachi -bändissä, mutta toivoo, että ”The Voice” vie hänet seuraavalle tasolle. Hän laulaa ”El Triste” osoittaakseen olevansa ylpeä perinnöstään ja Kelly on ensimmäinen valmentaja, joka kääntyi ympäri. Kukaan muu valmentaja ei seuraa, joten tämä on Kellylle ilmaistarjous.

  20.47 – Seuraava koehenkilö laulaa ajokorttia. Hänen nimensä on Chavon Rodgers ja hänellä on pop-/rock-ääni, jossa on laulaja-lauluntekijä-tunnelma. Chavon laulaa suurella intohimolla ja kuulostaa monelta nykyiseltä musiikkitähdeltä. John kääntää tuolinsa esityksen puolivälissä ja Ariana liittyy hauskanpitoon lähellä loppua. Chavon sanoo olevansa 23-vuotias samasta kotikaupungista kuin Blake, Ada, Oklahoma. Chavon antaa Blakelle Ada -tiilen, vaikka Blake ei kääntänyt tuoliaan. Ariana rakasti Chavonin esityksen matkaa ja kiitti häntä valokaaresta. Hänen hermonsa melkein pidättivät häntä painamasta painiketta, mutta hän haluaisi työskennellä hänen kanssaan. John kutsuu Chavonin ääntä « kutsuvaksi ». Chavon päättää liittyä Ariana -tiimiin!

  8:55 pm – Seuraava taiteilija on Serenity Arce ja hän on vasta 14 -vuotias. Floridan syntyperäinen laulaa ”I See Red”, eikä tämä ole keksimäistä musiikkia, jota odotin tältä nuorelta! Hänellä on hieman harmia ja vihaa suunnitella tällä lavalla. Okei Serenity! Valitettavasti laulu ei vastannut hänen intohimoaan, eikä kukaan valmentajista kääntynyt ympäri. Hän saa rohkaisevia sanoja valmentajilta ja lähtee kotiin.

  21:04 – Seuraava taiteilija on piilotettu näkyviltä, ​​kun he julistavat ”Into the Tuntematon” -elokuvan. Se on hyvin Broadwayn ääni, mutta uskomattoman voimakas. Purevatko tuomarit? John tekee ensin ja estää Arianan prosessissa. Hänen kääntyessään saamme tietää, että laulajan nimi on Joshua Vacante . Sitten Ariana kääntyy ympäri ja murtuu sydämessään saadakseen tietää, ettei hänellä ole mahdollisuutta. Joshua tajuaa olevansa lihava nuorempana ja laihtunut paljon, mutta on pitänyt kiinni monista epävarmuuksista. Joshua ei ole muita vaihtoehtoja, Joshua liittyy Team Legendiin.

  21:15 Hailey Green on 15-vuotias, joka palaa takaisin, kun hän ei ole saanut tuolin kierrosta kaudella 19. Hailey on lukion jalkapallojoukkueensa ainoa nainen ja sanoo menestyvänsä alle paine. Hän oli innoissaan, kun Blake haastoi hänet palaamaan vuoden päästä ja hän haluaa todistaa valmentajilleen, että hän on parantunut. Hailey laulaa ”Home” ja sanoo liittyvänsä tähän kappaleeseen ja ylpeä eteläisistä juuristaan. Hän astuu lavalle kuin ammattilainen, jolla on paljon sielua ja hiekkaa äänessään. Pidän tästä esityksestä, mutta tuomarit näyttävät epäröiviltä. Älä viitsi! Juuri kun Hailey ajatteli, että kaikki toivo oli menetetty, Blake kääntyy viimeisellä hetkellä hakemaan teini -ikäistä joukkueelleen.

  21:28 -Koekokeilut jatkuvat Jim & Sasha Allen in, Connecticutin isä-poika-duo kanssa. Jim on musiikinopettaja ja Sasha rakasti kasvaa musiikillisessa taloudessa. Sasha syntyi naiseksi eikä koskaan tuntenut oloaan mukavaksi lapsena. Kun hän muutti mieheksi, hänen luokkatoverinsa sanoivat paljon loukkaavia asioita ja musiikki oli hänen ulostulonsa. Jim ja Sasha koesoitto kappaleella “Leaving On a Jet Plane”. Heillä on amerikkalainen/folk -ääni ja ne sulautuvat hyvin yhteen. Kelly ja Ariana kääntävät kukin tuolinsa ja duo on innoissaan. Blake ei kääntänyt tuoliaan, mutta Sasha lahjoittaa hänelle edelleen kuvan, jonka hän piirsi Blakesta, Jimistä ja Sashasta. Nopean harkinnan jälkeen Jim ja Sasha haluavat liittyä Ariana -tiimiin.

  21:40 – Seuraava artisti astuu lavalle laulaen ”Taikausko” paljon sielua ja intohimoa, mutta se ei ole liian erilainen kuin lukemattomat muut kertaa, kun olen kuullut tämän kappaleen. Mutta mies osaa laulaa. John kääntää tuolinsa melko nopeasti, ja Ariana seuraa häntä. Kelly miettii sitä, mutta ei ota syöttiä. Saamme tietää, että tämän laulajan nimi on Paris Winningham ja hän on 32-vuotias Floridasta. Hän palveli laivastossa, kunnes hänet vapautettiin kunniallisesti polvivamman vuoksi. Nyt hänellä on mahdollisuus tehdä musiikkia ja John taistelee sen kanssa Arianan kanssa saadakseen Pariisin joukkueeseensa. Paris punnitsee vaihtoehtojaan ja päättää lähteä Team Legendin kanssa.

  21:47 Camryn B on kotoisin Kalifornian pikkukaupungista ja varttui veljensä urheilutapahtumissa laulamalla ”Tähtihaukkaista lippua”. Eräänä päivänä hänen vanhempi veljensä katkaisi selkäydinsä jalkapallossa, joten hän pani paljon asioita odottamaan häntä hoitamaan. Nyt hänellä on mahdollisuus jahdata unelmiaan laulaen tuomarille ”Hometown Glory”. Hänellä on kauniita elementtejä äänessään, mutta hänellä on myös paljon ääniongelmia. Kukaan valmentajista ei käännä tuoliaan.

  21:59 -Illan viimeinen taiteilija on Gymani , 23-vuotias pienyrittäjä Georgiasta. Hän sanoo, että 19 -vuotiaana raskaaksi tuleminen pakotti hänet kasvamaan ja keskittymään paremman elämän tekemiseen itselleen. Gymanin inspiraatio on hänen äitinsä, jolla oli nuorempana lauluryhmä. Gymani ottaa riskin laulaen Arianan kappaleen « pov ». Blake kääntyy ensin, nopeasti Ariana ja John. Ariana näyttää järkyttyneeltä tämän laulun tulkinnan vuoksi. Kelly kääntyy viereen ja tekee virallisesti neljän tuolin käännöksen. Ariana sanoo: « Se on sinun laulusi nyt, ota se! » Sitten hän lupaa tehdä mitä tahansa saadakseen Gymanin joukkueeseensa. Kaikki valmentajat taistelevat melko hyvin saadakseen Gymanin joukkueeseensa, mutta hän päättää mennä Kellyn kanssa! Ariana tuntee olevansa haavoittunut joka kulmasta.

  Vaikka et voi tehdä ”The Voice” -ennusteita, ennen kuin live -esitykset alkavat, muista tehdä ennusteesi vaikuttaaksesi todellisuus -tv: n kilparadan kertoimiin ”Survivor”, “The Masked Singer”, “Dancing With the Stars” ja paljon muuta. Voit muuttaa ennusteitasi, kunnes jokainen jakso ilmestyy. Kilpailet voittaaksesi paikan tulostaulukossamme ja ikuiset kerskailuoikeudet. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts