More

  « Big Brother 23 » jakson 36 yhteenveto: Kuka voitti HOH: n osan 1 26. syyskuuta?

  Big Brother -perinteen mukaisesti kauden 23 viimeinen kotitalouspäällikkö -kilpailu jaetaan kolmeen osaan. Osa 1 pelattiin sunnuntai -iltana, kun Derek Frazier , Xavier Prather ja Azah Awasum antoivat kaikkensa. Tämän haasteen voittaja eteni välittömästi osaan 3, joka pidetään suorana finaali -iltana 29. syyskuuta. Kaksi häviäjää joutuu kilpailemaan osassa 2, joka järjestetään myöhemmin viikolla. Joten kuka voitti HOH: n osan 1?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » yhteenveto kaudesta 23, jakso 36 saadaksesi selville, mitä tapahtui sunnuntaina 26. syyskuuta kello 20.00. ET/PT. Muista sitten kuulostaa kommenttien osiosta CBS: n todellisuus -TV -ohjelmasi suosikki BB23 -kotikävijöistäsi.

  Päivitä päivitys/lataa tämä Big Brother 23 -liviblogi uusimpia päivityksiä varten .

  20.00 – « Aikaisemmin Big Brotherissa! » 35. jaksossa Final 3 lähti matkalle muistireittiä muistellen kesän parhaita hetkiä. Derek, Xavier ja Azah kohtelivat myös rakkaidensa tunteellisia videoita, jotka saivat jopa enemmän kyyneleitä kuin vuotuinen « itkuasennus ». Kun kaikki hauskat asiat ovat poissa tieltä, finalistien on nyt aika kilpailla viimeisen kotitalouspäällikön kilpailun ensimmäisessä osassa. Kuka voittaa haasteen ja etenee heti osaan 3? Mennään!

  20:01 -HOH: n osan 1 lisäksi Julie Chen-Moonves sanoi, että tänä iltana kuulemme jokaisesta Final 3 -tapahtumasta omasta strategiastaan. pelin loppuun asti. Ensimmäinen oli Xavier. Hänen ensimmäinen askeleensa oli salata henkilöllisyytensä asianajajana ja urheilijana väittäen olevansa baarimikko. Tässä mielessä hän halusi minimoida uhatasonsa niin paljon kuin mahdollista, johon ei sisältynyt esityksiä ja heittokomppaneita. Lisäsuojana hän liittyi kauden keskeisiin liittoutumiin. The Cookoutin osalta Xavier kutsui itseään ”liimaksi, joka piti sen yhdessä” pitämällä kaikki keskittyneinä tehtävään ja estämällä jäseniä taistelemasta sisäisesti. Hän selitti myös, että kun hän kohdisti kohteekseen Brent Champagne -viikon viikolla 3, se oli tärkeä askel saada suosiota ja luottamusta kaikkien muiden talossa olevien kanssa. Hänen strategiansa osia, jotka jäivät hallitsematta, ovat monet viikot, jotka hän vietti lohkossa, mutta joka tarjosi hänelle mahdollisuuden voittaa POV -kilpailuja ottamaan itsensä lohkosta. Kun se pääsi Final 6: een The Cookoutin kanssa, Xavierin suuri liike vakuutti Kyland Youngin ottamaan Tiffanyn ulos, koska hän oli hänen suurin uhkansa hallita peli loppuun.

  20:14 – Azah selitti, että näyttelyn superfanina hänen suunnitelmansa oli tulla alfa -naiseksi ja kompassipetoksi, mutta hän ymmärsi nopeasti, ettei hän ollut paras komppaneissa ja ei ollut äänekkäin persoona. Niinpä hän päätti sen sijaan, että hänen täytyi maata ja pitää hyvin matala profiili. Hän antoi muiden The Cookoutin jäsenten tulla suuriksi kohteiksi heidän voittonsa kanssa ja että lopulta he saivat vain lisää verta käsiinsä, kun hän sai istua selkänsä puhtaana ja rakentaa suhteita ihmisten kanssa. Hän sanoi myös, että rehellisyys oli strategia, koska hän oli suoraan ihmisten kanssa ja vaikka se tarkoittaisi omien liittolaistensa kutsumista esiin joidenkin valheista. Suurin ja ainoa valhe, jonka hän sanoo kertovansa, oli Hannah Chaddha toisessa kaksinkertaisessa häätössä, myönneten, että hänen oli kohdattava hänet päästäkseen peliin. Hänen suhteensa, jotka hän vietti koko kauden rakentamisessa, maksoivat hänelle, kun Derek päätti pelastaa hänet Kylandin yli Final 4: ssä.

  20:24 – Tietäen, että hän ei tule olemaan loistava komppaneissa, Derek tuli taloon tarkoituksenaan saada paras sosiaalinen peli. Lopulta hän pitää sitä yhtenä historian parhaista sosiaalisista peleistä. Frenchie oli Derekin ensimmäinen vahva liitto Final 2: een, Xavier oli hänen toinen Final 2 ja Kyland kolmas. Hän valitsi nämä kolme, koska tiesi, että he olisivat kilpiä täydellisiksi petoiksi, mutta hänen vahvin sosiaalinen liitto oli Azahin kanssa siitä huolimatta, että heillä ei koskaan ollut virallisesti sopimusta päästä loppuun. Derek kertoo, että hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan oli varmistaa mustan voittaja, ja hän kokosi The Cookoutin ja teki kaikkensa pitääkseen heidät vahvana yhdessä. Hänen riidat Tiffany Mitchellin kanssa koko kauden ajan oli hänen vaikein kohta pelissä, ja hän melkein luovutti The Cookoutista, mutta vaikein päätös, jonka hän teki, oli häätää Kyland.

  20:35 -HOH: n osassa 1 Final 3 pelasi Bouncy Boat Bashia. Mennessään compiin Azah tiesi, että molemmilla kavereilla on sopimus viedä toiset loppuun asti, joten hän koki joutuvansa voittamaan voidakseen taata paikkansa osassa 3. Sillä välin Derek ryhtyi siihen tietäen, että molemmat muut pelaajat aikovat viedä hänet Final 2: een, mutta hän halusi silti hallita omaa peliään. Kun komppsi lähti liikkeelle, Xavier ja Azah olivat molemmat varmoja kyvystään kilpailla hyvin ja näyttivät melko vankalta veneessä, vaikka jännityksestään huolimatta Derek vaikutti kaikkein hankalammalta ja kireämmältä. 19 minuutin kuluttua Derek putosi veneestä ja jätti kaksi muuta pelaamaan.

  20:47 – Koska hän oli kulkenut veneellä käsivarsillaan ja jaloillaan, Azah alkoi kipeytyä nopeammin kuin Xavier, joka istui pystyssä suurimman osan joukkuetta. Mutta Xavier ajatteli, että Azah näytti vahvalta samalla, kun hän kamppaili pysyäkseen paikallaan liikkumalla sivuttain. Mutta 26 minuutin kohdalla Azah alkoi luistaa ja yrittäessään säätää itsensä liukastui heti. Tämä tarkoittaa, että Xavier voitti osan 1 ja etenee suoraan osaan 3 lopullisen HOH: n määrittämiseksi.

  20:54 – Sen jälkeen kun Xavier oli luottavainen suunnitelmistaan ​​päästä Final 2: een toteutumaan. Hän juhli Derekin kanssa yksityisesti ja vahvisti suunnitelmansa Derekille voittaakseen osan 2, jotta he voivat turvata molemmat itsensä Final 2: ssa. Myöhemmin Azah kertoi Derekille, että hän on hermostunut kilpailusta, koska se on hänen ainoa tilaisuutensa jatkaa ja päästä finaaliin. On selvää, että kaikki kolme tietävät tarkan polun kullekin päästäkseen loppuun – Derek menee riippumatta siitä, kuka voittaa, kun taas sekä Xavierin että Azahin on voitettava voidakseen ottaa Derek mukaansa.

  TEE ENNUSTEET: Kuka voittaa Big Brotherin?

  Vetopisteet 500 200 Jotta voit tallentaa ennusteesi, sinun on kirjauduttava sisään Gold Derbyyn. Kirjaudu sisään nykyisellä tililläsi tai luo uusi napsauttamalla tätä.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts