More

  Big Brother 23 -spoilerit: Kotitalouspäällikön kilpailun lopullinen osan 2 voittaja on…

  ”Big Brother” 3: n viimeinen kotitalouspäällikkö-kilpailu on nyt kaksi kolmasosaa ohi. Kaksi Final 3 -tapahtumaa- Azah Awasum ja Derek Frazier -kävivät lauantaina tämän kolmiosaisen HOH-tapahtuman 2. osassa. Olemme seuranneet innokkaasti live-syötteitä ja meillä on kaikki « Big Brother » -spoilerit, mukaan lukien tulokset siitä, kuka voitti #BB23-sarjan make-or-break -vaiheen.

  Osa 1 toistettiin torstaina, heti live -jakson jälkeen, jossa Kyland Young häädettiin. Osan 1 voittaja oli Xavier Prather . Hän kohtaa osan 2 voittajan osassa 3, jonka on määrä tapahtua Big Brother -finaalin aikana keskiviikkona 29. syyskuuta.

  Final HOH -kilpailun osa 2 on perinteisesti ollut yhdistelmä fyysistä kestävyyttä ja henkistä ketteryyttä. Kaksi vuotta tuottajat järkyttivät muotoa ja siirtivät tämän ensimmäiselle sijalle. Mutta se palasi oikealle paikalleen viime vuonna ja pysyi siellä. Azah otti johtoaseman ja piti sen voittaakseen osan 2.

  Hänen voitonsa merkitsee sitä, että Xavier ja Azah menevät pääosaan osassa 3. Historiallisesti tämä viimeinen otteluhaaste on vaatinut jokaista jäljellä olevaa pelaajaa ennustamaan, kuinka häädetyt kotivieraat ovat suorittaneet kysymyksiä kotona vietetystä ajasta.

  X ja Azah ovat kyseenalaistaneet toisiaan viimeisten 80 päivän tapahtumista #BB23 -talossa. He tietävät, että he saavat valita kahdesta mahdollisesta vastauksesta, ja heidän on selvitettävä, mikä skenaario on todennäköisempi. Joka voittaa tämän kierroksen, saa häätää yhden kotivieraan ja viedä toisen finaaliin 2.

  Kenen haluat nähdä voittavan « Big Brother »? Äänestä alla olevassa kyselyssämme ja kuuntele kommenttikentässä ajatuksiasi kaudesta 23 tähän mennessä.

  Latest Posts