More

  « Midnight Mass » -arvostelut: Kriitikot reagoivat Mike Flanaganin « pelottavaan », « tyydyttävään » seurantaan hänen « Haunting » kauhuesityksiin

  Kahden onnistuneen Netflix -kauhuyrityksen jälkeen (« The Haunting of Hill House » ja « The Haunting of Bly Manor ») Mike Flanagan on palannut toisen rajoitetun sarjan kanssa syksyn pelottavalle kaudelle. ”Keskiyön messu” järjestetään pienessä taistelevassa kaupungissa, jossa uusi pappi ( Hamish Linklater ) herättää uuden uskonnollisen kiihkon. Mutta miten tämä alkuperäinen tarina verrattuna Flanaganin kahteen aiempaan kirjalliseen sovitukseen? Ajatellaanpa joitain ”keskiyön messun” arvosteluja.

  Tätä kirjoitettaessa sarjan MetaCritic -pisteet ovat 74, jotka perustuvat 19 tähän mennessä laskettuun arvosteluun: 14 positiivista ja viisi erilaista, mutta ei yhtään negatiivista. Rotten Tomatoes, joka luokittelee arvostelut positiivisiksi tai negatiivisiksi ilman MC: n vivahteellista liukuvaa, antaa näytteelle 93% tuoreusluokituksen 45 arvostelun perusteella, joista vain kolme lasketaan mätäksi. RT -kriitikkojen yhteisymmärrys sanoo: ”Kunnianhimoinen mietiskely surusta ja uskosta, joka on yhtä upea kuin huolestuttava,” Midnight Massin ”hidas kiehuminen on terrorin voitto, joka saa katsojat vapisemaan – ja ajattelemaan – kauan luottojen kumoamisen jälkeen. ”

  Vertailun vuoksi “Haunting of Hill House” sai 79 pistettä MetaCriticissä ja 93% tuoreutta Rotten Tomatoesissa, kun taas “Haunting of Bly Manor” oli 63 MetaCriticissä ja 87% tuoreudessa Rotten Tomatoesissa, joten ”Midnight Mass” laskeutuu lähemmäksi alkua tämän alueen, ja kriitikot kutsuvat sitä « mitattavaksi » ja « pelottavaksi » uskonsa suhteen. Siinä on ”narkoottinen vetovoima”, kun otetaan huomioon uskonnon ”kauhu” ja ”filosofiset” elementit, vaikka toiset väittävät, että esitys vie liian kauan ”aikaansa”, kun taas esityksen aiheiden tutkiminen johtaa ”sekaviin metaforiin” . ”

  Aiotko osallistua messuun tämän päivän ja Halloweenin välillä? Tutustu muutamaan alla olevasta arvostelusta ja liity keskusteluun tästä ja muusta TV -faniesi kanssa täällä foorumeillamme.

  Katherine Smith (Liitä): ”Vaikka se ylpeilee luonnossa, Midnight Mass (The Hauntingin Mike Flanaganin luoma viimeisimmässä yhteistyössä Netflixin kanssa) on esitys sisäänpäin eikä ulospäin… Yhdellä silmäyksellä se on sarja, joka louhii katolista syyllisyyttä kullasta. Toisaalta se on mitattu, mutta pelottava ote ryhmäpsykologiasta, tarve uskoa suruun ja johtamisen etiikka tällaisten haavoittuvien seuraajien kanssa. ”

  Judy Berman (Aika): ”Kahden ensimmäisen hitaan jakson jälkeen (vauhti on toinen yleinen ongelma paitsi Flanaganille, myös sarjamuotoiselle kauhuille yleensä), esityksen alkeemia spektaakkelista, jännityksestä ja tarinankerronnasta alkaa toimia. Ahmimisesta tulee väistämätöntä, mutta myös odottamattomasti tyydyttävää… [Flanaganin] esitykset ovat kuin saaria myrskyssä – eivät aina pinnalta siisteimpiä tai tyylikkäimpiä, mutta runsaita, vankkoja turvapaikkoja. Ja ”keskiyön messu” on hänen paras toistaiseksi. ”

  Ed Gonzalez (Slant): ”Sarja, kuten Flanaganin teokselle on tapana, huokuu huumaavaa vetoa kaikessa estetiikastaan ​​monologiin, joka viittaa tunnustuksen painoon. Mutta et voi koskaan horjuttaa sitä tunnetta, että ”keskiyön messu” viettää aikansa, kunnes se on valmis toimittamaan meille seuraavan merkityslohkon… Jonkin ajan kuluttua tuntuu siltä, ​​että ”keskiyön messu” on tyytyväinen leikkimään kanssamme viimeiseen ilmoitukseen asti.  »

  Katie Rife (The A.V. Club): ”Luotettavanaan” keskiyön messu ”… vaikeuttaa teini -ikäisen kivittäjän paljastusta siitä, että jotkut Raamatun osat ovat todellakin perseestä. Rajoitettu sarja pitää uskontoa sekä kauhualilajina että filosofisena kysymyksenä, ja siinä yhdistyvät elokuvamaiset kunnianosoitukset « The Exorcist » -elokuviin ja vakavasti ajatteleviin monologeihin uskosta… Yrittäessään pakata niin monia ideoita « Midnight Mass », Flanagan on jättänyt itseään sekavilla metaforilla.  »

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa väijyy päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Parhaan elokuvan Oscar -kertoimet Mikä voittaa? TEE ENNUSTEET: Mikä voittaa parhaan elokuvan?

  Vetopisteet 500 200 Jotta voit tallentaa ennusteesi, sinun on kirjauduttava sisään Gold Derbyyn. Kirjaudu sisään nykyisellä tililläsi tai luo uusi napsauttamalla tätä.

  Latest Posts