More

  « Survivor 41 » poistettu kohtaus: Yase -heimo tuntuu « joukolta pahoja » sen jälkeen, kun hän on yrittänyt tehdä tulta

  Survivor-kauden 41 ensi-iltana ua-heimo voitti tulentekotarvikkeita suoraan portista, eikä sillä ollut vaikeuksia rakentaa tulta, kiitos lähinnä Jairus “JD” Robinson . Kaksi muuta heimoa, Yase ja Luvu, rangaistiin ja heidän täytyi ansaita työkalunsa nimeämällä kaksi jäsentä kuljettamaan merivettä edestakaisin kahden suuren tynnyrin täyttämiseksi. Yase valitsi Xander Hastings ja David Voce , kun taas Luvu osallistui Danny McCrayn ja Deshawn Raddenin kanssa. Katsojat eivät nähneet kotona vain sitä, kuinka kovaa Yase kamppaili sytyttämään tulta silloinkin, kun he olivat ansainneet tulikivinsä. Katso yllä oleva Survivor 41 -poistettu kohtausvideo.

  Xander ja Tiffany Seely yrittivät parhaiten sytyttää tulipalon lyömällä toistuvasti tulikiveä tylsällä macheteillaan. « Se vie vain jonkin aikaa », Tiffany arveli. « Ei se mitään. » Sitten video leikattiin hilpeästi kuun kuvaan yöllä, kun Yase -heimo oli edelleen ahkera yrittäessään sytyttää liekki.

  « Olen hieman huolissani », Xander kertoi kameralle tuntien epäonnistumisen jälkeen. « Tarkoitan, emme voineet saada tulta, joten todellisuus kaatuu takaisin. Olin aivan järkyttynyt. Näytämme joukolta murheita. ”

  Kun aurinko nousi päivänä 2, yase -heimo meni siihen uudelleen, ja tällä kertaa he löysivät menestyksen. Tiffany osui piikiviin ja Xander puhalsi pieneen kipinään, joka syttyi tuleen. Tiffany antoi Tom Hanks -in « Cast Away » -tyylisen huudon ilosta. « Olen sytyttänyt tulen heimollemme », hän julisti. « Se oli hullua. Se on kuin « selviytyjä » -hetki. Olen palontekijä. Tuli on elämä. Annoin heille elämän. Toin heidät tähän maailmaan. Ja minä otan heidät pois.  »

  Kauden ensimmäisessä koskemattomuuden haasteessa Yase ja Ua hävisivät ja joutuivat menemään heimoneuvostoon äänestämään heimojensa jäseniä. Yase äänesti yksimielisesti kotiin lähettämisestä Eric Abraham , kun taas Ua oli jakautunut, mutta lopulta jätti hyvästit Sara Wilsonille . Tämä jätti vain 16 häviäjää vielä käynnissä voittamaan miljoonan dollarin palkinnon.

  Myös jaksossa juontaja Jeff Probst päätti lakata sanomasta « Tule sisään, kaverit! » yrittäessään olla osallistavampi. Aluksi kaikki olivat samaa mieltä siitä, että sanonta oli kunnossa, mutta sitten Ricard Foye Ua -heimosta ilmaisi mielipiteensä, ettei hänen mielestään lause ollut vielä paikallaan vuonna 2021. Probst hymyili ja vastasi: ”Olen kanssasi. Haluan muuttaa sen. Olen iloinen, että se oli viimeinen kerta, kun sanon sen. ” Tekikö hän oikean päätöksen? Äänestä alla olevassa kyselyssämme.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts