More

  Azah Awasumin (« Iso veli 23 ») viimeinen valokeila: « David voitti Goljatin ja minä voitan molemmat pojat »

  « David voitti Goljatin ja minä voitan molemmat pojat », ilmoitti Azah Awasum sunnuntain « Big Brother » -jaksossa. « Voitan tämän viimeisen HOH: n ja voitan tämän pelin. » 30-vuotias myyntitoiminnan johtaja Takoma Parkista, Marylandista, on ainoa nainen, joka on jäänyt taloon. finaalin isännöi Julie Chen Moonves . Lue Big Brother 23 -finaalimme Azahista.

  Oli sitten hänen joukkueensa, Jokerit tai hänen liittoumansa Cookout, Azah pysyi uskollisena kenelle tahansa, jonka kanssa hän työskenteli pelissä. Viimeisenä seisovana naisena Azah on osoittanut strategiansa toimivan, mutta hänen tiensä loppuun ei ollut aina helppo. Azah tuli taloon suunnittelemalla hallitsevansa peliä « kompaktina peto -alfa -naisena ». Tajuttuaan, että se ei olisi niin helppoa kuin hän luuli, Azah joutui pelaamaan tutkan alla vahvistamalla henkilökohtaiset suhteet Jokereihin ja liittymällä Cookoutiin.

  Azah myöntää, että Cookoutiin liittyminen oli hänen pelinsä paras asia, koska muut olivat asettaneet itselleen suurempia kohteita kuin hän, erityisesti Kyland Young , Tiffany Mitchell ja Xavier. Sillä aikaa kun nämä kolme olivat mukana verenkylvyssä, Azah nousi puhtaana. Samaan aikaan hän piti matalaa profiilia ja rakensi aitoja henkilökohtaisia ​​suhteita. Nyt hän on vakuuttunut siitä, että tuomaristo ei epäröi äänestää « talon parasta ystävää » Azahia.

  Osa Azahin pelistä oli yksinkertaisesti rehellinen ja suora ihmisten kanssa. Olipa hän myöntänyt Xavierille, että hän oli ihastunut keskikouluun, hylkäsi suoraan Derek Xiaon pyynnön käyttää häntä panttina tai kohdata Kylandin ja Tiffanyn varjoisiin peliliikkeisiinsä, Azah oli aina etukäteen. Vaikka se aiheutti kitkaa, kaikki tiesivät, missä Azah seisoi, eikä kukaan voi kutsua häntä käärmeeksi.

  Kun Cookout oli päässyt kuuden viimeisen joukkoon, Azah tunsi suurta iloa. « Jokainen pieni afrikkalaisamerikkalainen lapsi, joka katsoo televisiota, voisi säteillä, hymyillä ja tuntea, että he voivat olla myös osa tätä », hän paljasti jaksossa 36. Mutta tämä ilon hetki päättyi pian, kun Cookout joutui kytkemään päälle kaikki muut. Koska Azah oli pitänyt matalaa profiilia, hän ei ollut osuma -listan kärjessä. Tiffany oli ensimmäinen jäsen, joka lähetti pakkauksen, jota seurasi nopeasti Hannah Chaddha .

  Azah pelasi rehellistä peliä, kunnes valehteli Hannahille voitettuaan HOH: n kauden ensimmäisessä kaksinkertaisessa häätöjaksossa. Hän on edelleen vakuuttunut siitä, että hänen oli tehtävä Hannahiin kohdistaminen päästäkseen tähän peliin. Azahin tutka-alaisen pelin ansiosta hän ei edes istunut kortteliin ennen kuin vain neljä pelaajaa jäi taloon. Sitten hän varmisti paikkansa kolmen parhaan joukossa, koska hän oli viettänyt koko kesän rakennettaessa Big D: n kanssa.

  « Pelasin talon aidointa, uskollisinta ja rehellisintä peliä », Azah sanoi päiväkirjahuoneessa. « Se piti minut turvassa koko kauden. « Big Brother », jolla on ensimmäinen afroamerikkalainen voittaja, on uskomattoman tärkeä minulle, ja haluan, että voittaja olen minä. Aion käyttää tuon 750 000 dollarin ostaakseni vanhemmilleni asunnon, ja se pitää minut motivoituneena. Voin kuvitella ja nähdä itseni voittajana. Minusta tuntuu, että aion voittaa. En voi selittää sitä, mutta minusta tuntuu, että aion voittaa. ”

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts