More

  Big Brother 23 -finaalin ennusteet: Xavier Prather on kertoimien voittaja

  29. syyskuuta yhdeksän tyytymättömän häädetyn tuomaristo päättää, kuka pelaaja voittaa historiallisen 23. kauden ”Big Brotherista” ja tulee samanaikaisesti ensimmäinen musta voittaja ja 750 000 dollaria rikkaampi. Olemme jo spekuloineet, kuinka tuomarit äänestävät kolmessa mahdollisessa Final 2 -skenaariossa, ja ennusteet ovat linjassa näiden ajatusten kanssa. Gold Derbyn finaaliennusteiden mukaan Xavier Prather on todennäköisin mestari 2/13 kertoimella. Azah Awasum voi saada järkytyksen, mutta meillä on vain 13/1 kertoimet, jotka suosivat tätä tulosta. Derek Frazier on vähiten todennäköinen voittaja, vaikkakaan ei paljon jäljessä Azahin mahdollisuuksista, ja hänen kertoimet ovat 16/1.

  Polku voittoon voidaan määrittää vasta, kun viimeisen kotitalouspäällikön kilpailun kaksi viimeistä osaa on pidetty. Xavier voitti osan 1 ansaitakseen paikkansa osassa 3, mutta emme tiedä, ketä vastaan ​​hän kohtaa ennen finaalia. Azah ja Derek kohtaavat toisensa osassa ja voittaja kilpailee Xavieria vastaan ​​livenä oikeudesta valita kenen vieressä tuomariston edessä istuu. Kuten pelaajat ovat saaneet meidät hyvin tietoisiksi, jos Xavier voittaa, hän häätää Azahin, samoin kuin Derek, jos hän voittaa. Jos Azah voittaa, hän todennäköisesti häätää Xavierin mahdollisuudesta istua Derekin vieressä lopussa.

  Koska näyttää siltä, ​​että Derek on menossa Final 2: een riippumatta siitä, miten compit pelaavat, on järkevää, että hän on todennäköisin pelaaja, joka saa toisen sijan 2/7 kertoimella. Muutamat ihmiset, jotka todennäköisesti ennustivat Derekin voittavan, ovat saattaneet sijoittaa Azahin toiseksi sijaksi, koska hänellä on 4/1 kertoimet liian toiseksi verrattuna Xavierin ylivoimaiseen kertoimeen 52/1. Suurin osa ennustajista ajattelee, että Azah tulee kolmanneksi, ja hänen kertoimensa on 2/5. Derek klo 11/2 ja Xavier klo 13/2 juoksevat niskaansa.

  Kuten spekuloidaan, ainoa kilpailukykyinen ja mahdollisesti arvaamaton finaaliottelu, jonka voimme kuvitella, olisi Azah ja Derek. Tässä skenaariossa meillä on kaksi pelaajaa, jotka pääsivät loppuun pitkälti tutkan alapuolella olevissa, floater-tyylisissä peleissä. Vaikka Derek saattaa ajatella, että hän on pelannut paljon aggressiivisemmin kuin Azah, hän ei ole tehnyt niin, ja hänen vertaistensa tuomaristo ei salli hänen vaatia kunniaa omista saavutuksistaan. Azah on hallinnut kaksi HOH -komppua päästäkseen finaaliin, kun taas Derek on voittanut yhteensä nollakomppia, mutta kumpikaan ei ollut instrumentaali tai avainkappale kenenkään muun pelin häätöissä.

  Jos otamme nykyiset ennustuksemme nimellisarvoon, todennäköisin tulos on Xavier, joka voittaa Derekin toiseksi tulokkaana ja Azah yhdeksännenä ja viimeisenä tuomarina ja sijoittuu kolmanneksi. Luuletko, että asiat horjuvat näin tänä iltana? Jos ei, kommentoi kommentteihin, miten luulet kolmen viimeisen pelaavan ja mitkä tuomarit ovat mielestäsi ratkaiseva tekijä siinä, kuka voittaa « Big Brother 23. »

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts