More

  Derek Frazier (« Iso veli 23 ») viimeinen valokeila: « Ansaitsen voittaa 750 000 dollaria enemmän kuin kukaan muu tässä talossa »

  Derek Frazier , alias Big D, on nyrkkeilylegenda Joe Frazier poika, mutta hän halusi luoda oman perintönsä Big Brother -talossa. 29-vuotias Philadelphian turvallisuuspäällikkö ei voittanut yhtään kilpailua koko kesän, mutta uskoo edelleen hallitsevansa peliä. Olivat fanit samaa mieltä hänen kanssaan tai eivät, Big D on päässyt viimeiseen kolmeen ja kohtaa Azah Awasumin ja Xavier Pratherin keskiviikkona 23. kauden live -finaalissa, jonka isännöi < vahva> Julie Chen Moonves . Lue « Big Brother 23 » -finaalin kohdevalo Derekistä.

  Big D tuli taloon toivoen edustavansa paitsi mustia ihmisiä, myös LGBTQ+ -yhteisöä ja ylipainoisia ihmisiä, jotka saattoivat tuntea, etteivät voineet kilpailla CBS -todellisuus -TV -ohjelmassa aiemmin. « Tiesin, että minusta ei tule kompastia, joten luotin sosiaaliseen peliini », hän paljasti jaksossa 36.

  « Uskon ehdottomasti, että sosiaalinen pelini on yksi » BB « -historian parhaista », Big D kehui. « Miksi haluat päästä eroon ihmisestä, jolla on hauskaa? » Vielä tärkeämpää on, että hän tiesi, että hänen olisi turvauduttava liittolaisiin pitääkseen hänet turvassa. Viehätysvoimansa ja persoonallisuutensa avulla Big D alkoi rakentaa vahvoja yhteyksiä ensimmäisenä päivänä. Hänen ensimmäinen siirtonsa oli kahden viimeisen sopimuksen tekeminen Brandon “Frenchie” French : n kanssa, jota seurasi nopeasti kaksi viimeistä sopimusta molempien kanssa Kyland Young ja Xavier.

  Big D myöntää olevansa hieman ihastunut jokaiseen seksikkääseen kumppaniinsa pelin aikana, mutta hän todella halusi työskennellä heidän kanssaan, koska he olivat kovia kilpailijoita, jotka voisivat suojella häntä. Sen lisäksi, että työskenteli talon vahvimpien miesten kanssa, Big D muodosti syvän yhteyden Joker -kaveriinsa Azahiin. Joten vaikka Big D ei koskaan voittanut yhtään kilpailua koko kesän, sillä ei ollut oikeastaan ​​väliä, koska hän oli aina « hyvässä kunnossa » HOH: n kanssa.

  Tärkeintä on, että Big D tuli peliin tavoitteenaan tulla ensimmäinen musta voittaja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Big D auttoi muodostamaan Cookoutin ja työskenteli sen jälkeen varmistaakseen, että kukaan liittoutuman ulkopuolelta ei ymmärrä työskentelevänsä yhdessä. Cookout pystyi hallitsemaan kesää ilman, että kukaan tarttui kiinni, ennen kuin he olivat jo lähettäneet pakkauksensa, mutta se ei aina ollut sujuvaa purjehdusta.

  Big D: llä oli koko kesän ajan kiistanalainen suhde erityisesti yhteen liittolaisensa jäseneen, Tiffany Mitchelliin . Kaksi heistä löi päätään useaan otteeseen ja Big D myöntää, että heidän oli vaikea työskennellä yhdessä. Yhdessä vaiheessa hän jopa harkitsi Cookoutista luopumista, koska hän ei kyennyt sietämään häntä. Lopulta viileämpi pää voitti ja Big D tiesi, että heidän täytyi pysyä yhdessä saavuttaakseen yhtenäisen tavoitteensa saada Cookout kuuden viimeisen joukkoon.

  « Kun pääsimme neljän viimeisen joukkoon, Kylandin häätämisen valinta oli suurin ja vaikein siirtoni », Big D julisti päiväkirjahuoneesta. ”Henkilökohtaisten suhteideni vuoksi olen täysin valmis olemaan noissa kahdessa viimeisessä tuolissa finaali -iltana. Pelasin yli 80 päivää täydellistä sosiaalista peliä ja ansaitsen voittaa 750 000 dollaria enemmän kuin kukaan muu tässä talossa. ”

  Muista tehdä « Big Brother » -ennusteesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso näkyy CBS: ssä. Voit kilpailla voittaaksesi 100 dollarin Amazon -lahjakortin ja paikan BB23 -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts