More

  Seth Meyers pilkkaa Rudy Giuliania Fox Newsin kieltämisestä

  Seth Meyers palasi maanantaina ”myöhään illalla” suosikkipilalle Rudy Giulianille. Entinen pormestari ja häpeällinen asianajaja sekä hänen poikansa Andrew kiellettiin molemmat esiintymästä Fox News -lehdessä kolmen kuukauden ajan Dominionin ja Smartmaticin Giulianisia ja Fox Newsia vastaan ​​tehtyjen kunnianloukkauskanteiden vuoksi heidän äänestyskoneistaan.

  « He kielsivät Rudyn Fox Newsista? Se on kuin kieltää kilpikonna sen kuoresta tai kuin kieltää kilpikonna Nike -kaupasta ”, Meyers vitsaili, kun kuva Kilpikonnasta Entourage -näytöstä vilkkui näytöllä.

  « Unohda haastattelut, jos hän on kielletty Fox Newsin viherhuoneista, missä hän nukkuu? » Meyers ihmetteli. « Hän ei voi palata omaan paikkaansa. Fedit luultavasti ottivat sängyn, kun he tekivät ratsian hänen asunnossaan, koska tunteessaan Rudyn hän kirjoitti syyttävät muistiinpanot arkkeihinsa, kun hän ei löytänyt paperia. ”

  Fox kiisti Giulianin kieltämisen, mutta todellinen syy, miksi hän ei ole verkossa, on hänelle paljon tuskallisempaa. Häntä ei ole teknisesti kielletty, Fox News ei vain halua häntä, koska hän ei ole « relevantti », verkon lähellä oleva lähde kertoi Deadline -lehdelle.

  « Käyttäisin vanhaa showbiz -ilmaisua ja sanoisin, että Rudyä ei voida pidättää, mutta olen melko varma, että hän voi saada pidätyksen », Meyers murtui. « Helvetti, yksi asia on kieltää hänet, koska pelkäät Dominion -oikeusjuttua, mutta kertoa hänelle, ettet enää halua häntä? Se on kuin erota poikaystävästä ja sanoa hänelle: ’Ei, se ei johdu siitä, että äitini ei pidä sinusta! Olet ruma ja huono seksissä. «  »

  Meyers sanoi, että on tärkeää muistaa, että Giuliani on todellinen henkilö, jolla on todelliset tunteet, ei « kuvitteellinen italialainen isoäiti, joka uhkaa lapsia, jos he eivät harjaa hampaitaan », ja Giuliani oli ilmeisesti syvästi loukkaantunut, kun hän sai tietää, että Fox News ei En halua häntä enää – mikä ilmeisesti tapahtui päivää ennen kuin hänen piti esiintyä « Fox & Friends » -sivustolla muistoksi 20. syyskuuta. Meyers arveli, että siksi Giuliani näytti niin « epätodelliselta » seuraavana päivänä järjestetyssä puheessa, jossa hän kieltäytyi suostumasta siteisiin prinssi Andrew’n kanssa.

  Tai ehkä Meyers spekuloi, Fox News hylkäsi Giulianin, koska hän on epävakaa valmistaja, joka sanoo syytteleviä asioita joka kerta, kun hän menee televisioon. Tai ehkä se on taloudellinen ja juridinen laskelma, koska hän meni Foxiin ja levitti vaalipetosvalheita, jotka ovat saaneet Foxin mahdollisesti kalliisiin oikeudellisiin ongelmiin.

  Kuten Meyers vitsaili pelatessaan katkelman erityisen törkeästä Giuliani -haastattelusta Fox Newsissa, « Jos olisit lennolla jonkun sellaisen puhujan vieressä, kysyisit hoitajalta laskuvarjoa. »

  Tee ennusteet Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple-/iPhone -laitteille tai Androidille (Google Play), jotta voit kilpailla muiden faneiden legioonia vastaan ​​sekä asiantuntijamme ja toimittajamme parhaiden ennustetarkkuustulosten saavuttamiseksi. Katso uusimmat ennustusmestarimme. Voitko johtaa arvostettuja tulostaulujamme seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteet ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa hämmentävät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joissa 5000 showbiz -johtajaa piilee päivittäin seuratakseen uusimpia palkintoja. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts