More

  Survivor 41 -esikatselu: Naseer Muttalif näyttää Deshawn Raddenin sytyttämällä tulen « minuutin sisällä »

  Viime viikolla Survivor 41: ssä tulipalon sytyttäminen näytti olevan Yasin olemassaolon pahuus. Mutta nyt Luvulla on vaikeuksia sytyttää liekki. CBS: n syyskuun 29. jakson videotrailerissa Deshawn Radden tuhlaa tuntikausia lyömällä kovakiviinsä maketteillaan yrittääkseen sytyttää tulipalon. Kun hän epäonnistuu pahasti, hänen sukulaisensa Naseer Muttalif kävelee rauhallisesti ja onnistuu luomaan liekin « minuutin sisällä ». Katso yllä oleva Survivor 41 -esikatselu.

  « Minun ei tarvitse käyttää tulikiveä tuleen », Kalifornian myyntipäällikkö selittää puheenvuorossa. « Samaan aikaan en halua vain hypätä sisään ja yrittää tehdä asioita, joita olen tehnyt paljon. Pienet tarvikkeet ja nopeampi peli. Olen kuin, sitä minä haluan. Sitä olen odottanut pitkään, pitkään.  » Mitä hänestä tuli palon kuiskaajaksi, Naseer paljastaa: ”Kasvoin pienessä kylässä Sri Lankassa. Elin elämää ilman juoksevaa vettä ja sähköä. Aivan talon takana on joki, jossa uimme. Meidän wc oli vain reikä. Mutta olimme todella onnellisia, koska niin kauan kuin meillä oli riisiä ja kookospähkinöitä ja meillä oli joitakin kasviksia pellolta, meillä oli kaikki mitä tarvitsimme. ”

  Naseerin voitto tuli sen jälkeen, kun Deshawn myönsi, ettei hän voinut sytyttää tulta pelastaakseen henkensä. « Kun harjoittelin ensimmäistä kertaa kotona, kesti minulta, isältäni ja veljeltäni noin 13 tuntia, ennen kuin keksin tulen sytyttämisen », hän sanoo yksityisessä tunnustuksessaan. « Ja siitä lähtien olen saanut sen, mutta pienemmällä veitsellä. Tässä meillä on tämä pitkä perse, jota et voi edes tarttua. Olen aivan kuin « kaveri, voinko tehdä mitään? »  »

  Deshawn yrittää valottaa tilannetta Erika Casupananin kanssa ja vitsailee, että kun he pääsevät Final 4: een, hänestä tulee ”joku, joka voittaa tulipalossa”. Hän kohauttaa olkansa ystävällisesti ja kehottaa häntä olemaan huoletta, koska « ei ole painetta ».

  Luvu -heimo voitti viime viikon koskemattomuushaasteen, mikä tarkoittaa, että he välttivät menemistä heimoneuvostoon. He ovat edelleen kuuden jäsenen vahvoja verrattuna Yaseen (joka äänesti pois Eric Abraham ) ja Uaan (joka äänesti Sara Wilson ) vain viisi henkilöä. Kuka Luvu -pelaaja on mielestäsi ensimmäinen henkilö, joka eliminoidaan heimojen neuvostolle tällä viikolla: Deshawn, Naseer, Erika, Danny McCray , Heather Aldret tai Sydney Segal ?

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi TV -kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen seuraavan jakson ilmestymistä CBS: ssä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskailuoikeudet ja paikan Survivor -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa todellisuus -TV -keskusteluryhmässämme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts